Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 1 Oktober 2010

LUCAH KE NI?

Salam kali ni aku nak letak gambar ehem-ehem hahaha cuba tengok yer... (orang lelaki mesti suka ni? orang perempuan mesti marah aku n? tapi ada aku kesah? kenapa? jom tengok gambar ni) hahahaha




Amacam menarik tak? wow!! mesti orang lelaki yang singgah blog aku segar je mata haha eh! Ish! korang ni jangan pikir yang bukan-bukan plak terhadap aku? buat orang perempuan plak aku ni bukan jahat jangan menuduh tanpa usul periksa yer sila skrool bawah dulu...


II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II

Eh! takkan dah letih plak? sila skrool bawah lagi tau! cepat! jangan BERHENTI!


II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
============
===========
=========
=======
=====
===
==
=




Wakakakaka ha! kan dah terkena! apa la korang ni pikir yang bukan-bukan je! aku mana ada letak gambar-gambar yang 18sx kat sini la! tulah pasal? lain kali kena tengok entry aku sampai habis dulu yer saudara dan saudari sekalian? sekarang Korang semua kena Bang Bang Bom! Lu Kena Beb! hahahaha



P/S=ha? nak lagi? korang tunggu nanti aku letak lagi gambar-gambar yang menarik ok! hehehe

38 ulasan:

Ann berkata...

tertipuuuuu......

shininghepiness=) berkata...

2pon still lucah jgk...ish laki botak yg gatal tu...huhu

Sophie Al-yahya berkata...

hahahaha..
agak lucah lah gambar yg 1st tuh..
tp rupanyaaa..kepala botak daaaa..
hahhaha..

- zuriey - berkata...

hahaha...apa la yang laki 2 orang tu tngok..hehe

cemomoi berkata...

sibbaik kepala aku blom masuk kumpulan tu, kalu dak mesti kena buat eksperimen ni

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

bru nk tgk..hehehhe

AngahSayang2314 berkata...

hahaha angah terkena hehehe

FyZa berkata...

haha lucah gak la 2..apehal si botak 2 orang 2 tunduk bwh sgt..keh3

CgMas berkata...

CgMas pun nak tiru gak la.. sebab dah x de idea ni.. Writer's block konon2nya...

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hahahahahahahahaha!

mas berkata...

hahaha....tertipu dan ditipu..

NARDtheNERD berkata...

seksi kepala 2 orang atok tu. :)

m!da BucHuxX berkata...

haha...
ala lukisan jer pun

Honeyz berkata...

Salam Nick~

ingat akak lg x? lame akak x jenguk.. ntah2 nick dh lupe dh pn :( tp xpe..alang2 dh singgah ni, nk drop komen..hehe..

mm, tula..nk kate pk lucah gmbr pertama.. kt gmbr yg lbh besar yg kt kedua tu, ape kurangnye.. lg2 x patut adela.. ntah apela dua laki botak tu pandang.. cmla xleh diri tegak =P

Sir Marcello berkata...

hahaha...amenda lah...ingatkan nak show pic lama...

then lepas scroll..baru perasan sumtin...hahha

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe

NICK IRFAN berkata...

shinning=hehe lelaki tu tgk lukisan la...

NICK IRFAN berkata...

sophie=tu la... hahhaa

NICK IRFAN berkata...

zuriey=mngkin rabun kot? hahhaa

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=ni zaibo boleh la join... haha

NICK IRFAN berkata...

AFA=tgk la... hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=yup! hahaha

NICK IRFAN berkata...

fyza=dorg yg lucah sy x... hehe

NICK IRFAN berkata...

cgnmas=ambik je... :)

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=hehhee

NICK IRFAN berkata...

mas=wakenabeb... hehe

NICK IRFAN berkata...

nard=kepala dorg yg seksi sebenarnya...

NICK IRFAN berkata...

mida=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

honeyz=eh! mcm knal jer?

NICK IRFAN berkata...

sir marcello=hahaha btol3...

annfrendly berkata...

hahahaaa..
kelakar lah adik ni...
pandainye melawak....
bila tengok gambar full baru tau lain maksud rupanya..

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe kana tgk sampai hbis bru thu...

Faizal n Fashitah berkata...

Perghhh lucah abis!...

NICK IRFAN berkata...

faisal=huh! ko x baca sampai hbis ke entry ni?

Gadis H berkata...

hahahaha... sib baik tak tertipu kali ini ... tapi pe dua laki tu wat ... @_@ mmg agak terkena la gambar ni..

NICK IRFAN berkata...

gadis H=sebenarnya pmpuan tu hanya lukisan laki tu org btol.. hehe

sakdi berkata...

baik punye landing abg botak tu,nape kat situ??hahah

zaty luvlianncezzz berkata...

hahahaha..secara jujurnya.. pic yg bawah tue lg lucah nick oiii...

btol nie..mst sume owg setuju ngn my statement.ehehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster