Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 12 Oktober 2010

LUKISAN AJAIB "siri 4"

Salam.. kali ni aku nak letakk lagi lukisan yang menarik! yang ajaib-ajaib belaka! korang tengok-tengoklah dulu aku nak tengok DVD cerita the last airbender kejab baru pinjam dari member.. (yang mana tak nampak lukisan kat entry aku ni sila klik ke lukisan tersebut maaf aku terpaksa letak gambar ni dalam keadaan yang kecik sebab aku try letak besar lambat plak loading?) hehe













P/S=amacam menanrik tak? teruja tak? pelik tak? aneh tak? ajaib tak? hahaha oklah nanti aku letak lagi gambar seterusnya ok...

24 ulasan:

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... kerana banyak hal yang perlu kami uruskan... nanti kami ceritakan ye..
Ok kami sambung lah persahabatan kita yang lama tak berkunjung ye...

eeeemmmm aku terfikir sejenak lukisan ni penuh ngan tanda tanya kat hati aku bebbb

cemomoi berkata...

kat mana dorang but show ni?

nas berkata...

taw xper...lukisan besar mmg melambatkan loading....
bt....nice siot ngan gambar2 nie..menarik!

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan...

mesti mahal harga2 lukisan tu kan...
kreatif yg melangkaui akal fikiran manusia biasa...

Ann berkata...

menarik gmbr2 ni..tggi tol imaginasi si pelukis ni

AngahSayang2314 berkata...

nick lama tul tak singgah sini rasa2nya sorry ye nick


ye la.. nampak macam pelik pun ado gak kan???

pawaka19 berkata...

kecik skitla bro..kalau nak besarkan..klik gambar..pastu tekan large..mesti besor punya..papepon gud try gud luck.. ;)

NARDtheNERD berkata...

terer la pelukis2 ni.. :)

FyZa berkata...

menarik..teruja..pelik n ajaib..haha..dah nick tnya akak jwp la kan..hehe

ribena.illina berkata...

ske pic no 4! heeee` sebab yang tuh yang menarik hati. heehhehee~

kiwi berkata...

klau dpt g tmpt cmtu kn best..hehe..

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=yup! aku pun sama...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=entahlah sy xpdt info rasmi lagi...

NICK IRFAN berkata...

nas=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

shinju=yup! mmg aneh!

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=xpe2... :)

NICK IRFAN berkata...

pawaka=oh.. thnkz!

NICK IRFAN berkata...

nard=hehehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

rebina=sy suka mula2... hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=yup! hehe

annfrendly berkata...

wow.. ajaibnya...
macam mana dorang buat lukisan2 tu ek..
mesti pelukis dia sangatlah kreatif..

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! btol tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster