Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 1 Oktober 2010

UJIAN MATA:APA YANG KORANG NAMPAK?

Salam jom ambik ujian mata kat sini ada beberapa buah gambar yang aku letak ni apa yang korang nampak dalam gambar ni?? huh! jangan tanya aku! sebab aku pun musykil jugak ni... hmm...



Gambar Pertama



Gambar Kedua



Gambar Ketiga



P/S=menarik kan? ada dua gambar dalam 1 gambar? paham tak? hehehe

32 ulasan:

Iznie berkata...

ngee~~ gambar yg kedua tue porno sih~~~~

p/s : quite interesting...tp bukan setakat ada dua jer gambar jer dalam 1 gambar, lebih dari 2 kot....macam pic yg first tue... :)

lme giler aku tak buka blog..huhu

shininghepiness=) berkata...

gambar 1:: org tgh nek kuda or lelaki rupe cm leaonardo decaprio
gambar 2:: yg ni gambar pompuan or gambar lelaki portugis=)
gambar 3: gambar tengkorak or gmbr pompuan pki tudung saji kot....hehe

FyZa berkata...

wah! mmg mnarik..ada 2gmbr dlm 1 gmbr..pic 2 sexy awww! haha..

m!da BucHuxX berkata...

yer..aku pasan...

annfrendly berkata...

menariknya gambar2 ni...
2 in 1...
ajaib2...

MiMiEy :) berkata...

mmg intereting pic.
gambar kedua agk lucah..
hheheehehe

Lizzie Yasmin berkata...

wow, menarik sgt... mmg betul2 cretive.. smart lol...

echah mashuri berkata...

yang muka pmpuan cntik jadi pmpuan tuaa tu pelikkk

nas berkata...

menarik laa...
hahhaha..yang tak boleh blah gambar ke-2 tue..nampak bulat jerk..hahhahaha
dari jauh nampak len,dari dekat nampak len..

zulkbo berkata...

salam nick..
nampak macam-macam..
menarik ilustrasi ni

sugar2 kapas strawberry berkata...

gmba 1st: ad org naik kuda..then ad cm sungai kat tepi tu

2nd: pmpn xpakai baju

3rd: gmba tengkorak kot

NARDtheNERD berkata...

paham paham. :)

penaberkala berkata...

haha, gambor ke-2 susah nk digest

Fakhrur Razi berkata berkata...

yg 3 hebat..
yg ke 2 tuh kalau sekali imbas jer mashaAllah troknyer
huahua

ribena.illina berkata...

betoi3!! bena name dua gamba jugak lam sume gamba! heeee~

NICK IRFAN berkata...

iznie=ko pegi mana lama xnmpk?

NICK IRFAN berkata...

shining=wah! awk kaji semuanya! hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=ada dua mksud gmbr tu kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=huh! thnzk! hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe

NICK IRFAN berkata...

mimiey=erkk... x prasan masa terbit tu,... hehe

NICK IRFAN berkata...

lizzie=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

echah=huh! kenapa plak?

NICK IRFAN berkata...

nas=ni la permainan mata! hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=menarik kan?

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=anda pasti? hehe

NICK IRFAN berkata...

nard-hehehehe

NICK IRFAN berkata...

pena berkala=abaikan... hehee

NICK IRFAN berkata...

taji=lupa nak sensor masa tu.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ribena=yup! menarik kan?

mas berkata...

hebat tul la

NICK IRFAN berkata...

mas=btol tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster