Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 4 Oktober 2010

LUKISAN AJAIB! "siri 1"

Salam... ha! kali ni aku nak letak lukisan-lukisan yang ajaib! tak percaya cuba tengok! perghh!!! memang pelik...


















P/S=ajaib dan pelik kan? ni baru sikit nanti aku tunjuk lagi... hehe (ha! kalau tak nampak sila klik gambar bagi besar sikit)

34 ulasan:

hentakbelipat berkata...

style!

- zuriey - berkata...

ada yang tak berapa nampak ajaibnya

cemomoi berkata...

mistik

echah mashuri berkata...

dr mane nik dpt pic pelik2 ni..hehee
macam2 ade...

AngahSayang2314 berkata...

nick org kata pelik tapi benar tul tak???

kiwi berkata...

menarik..pndai org 2 lukis..kreatif

NARDtheNERD berkata...

cari kat google ke ni dik?

ipa faiza~ berkata...

lawa lah pic2 ni.. huhu

ribena.illina berkata...

pelik2. menguji minda gak ! heee~

m!da BucHuxX berkata...

rjinye mensearch bende2 cnie. . .

Fakhrur Razi berkata berkata...

aah ad yg mcm pelik o.O

annfrendly berkata...

akak suka yang no 2 tu...
yang 1st tu macam air terjun.. bila tengok lagi.. nampak orang2 pakai pakaian putih

ana ayesha berkata...

pelik tak tercapai dek akal dan ada unsur2 yg menyeramkan

Sir Marcello berkata...

lukisan nie mmg terbaik...yang lagi best..siap ada lukis kat atas jalan raya~

AngahSayang2314 berkata...

eh ingat ada n3 baruuu

Seri berkata...

mereka punya imaginasi yang tinggi

Ezao' Edogawa berkata...

ada je idea ko ni nick.
mmg pelik!

NICK IRFAN berkata...

HB=hehehe

NICK IRFAN berkata...

zureiy=kenapa?

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

echah=member pnya...

NICK IRFAN berkata...

angah-btol3...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=btol....

NICK IRFAN berkata...

nard=member pnyer... hehe

NICK IRFAN berkata...

ipa iza=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

ribena=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=kwn pnyer.. hehe

NICK IRFAN berkata...

raji=hehehhe

NICK IRFAN berkata...

ann=pelik kan kak? hehe

NICK IRFAN berkata...

ana=hehehehe

NICK IRFAN berkata...

sir= hehehe btol3....

NICK IRFAN berkata...

angah=ada tp tunggu kjab... hehehe

NICK IRFAN berkata...

seri=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

ezao=heheehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster