Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 24 Oktober 2010

BUAH APA NI? "part 8"

Salam bertemu kembali! hehe sambung lagi entry pasal buah! tahniah buat Fello Ariza sebab teka semua betol! aku nak bagi cukup sampai part 10 ni lepas tu baru aku letak entry gambar pasal lain plak? ha! jom teka lagi buah apa plak kali ni?


1.Buah_______
=buah ni aku baru je tengok dalam tv semalam terus aku goggle images cari gambar buah..=


2.Buah______
=Buah ni selalunya orang buat minyat angin kot? haha sebab aku ada koleksi minyak angin buah...=


3.Buah_____
=buah ni plak kawan aku send dalam e-mail lagi tadi kawan aku memang selalu send buah yang pelik-pelik sikit? hehe buah...=


4.Buah_______
=ni plak buah yang agak pelik jugak? aku pun baru tahu bila tengah goggle cari buah di atas tadi ni buah....=


5.Buah_____
=ni plak buah spesis baru jugak la? agak aneh rupanya yang ni buah...=



P/S=jawapan buah dalam entry lepas....

pic 1= buah gajus
pic 2= buah longan
pic 3= buah jambu susu
pic 4=buah pokok nipah
pic 5= buah koko

30 ulasan:

echah mashuri berkata...

erkkkk.....xboleh teka walau satuuu pun..:(

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan...

ngeee...akak tatau satu pun..huhuh..;p
malas nk gugel..tggu jwpn dlm n3 akan dtg jer..

TUKANG KATA berkata...

Nick,,ni paling susah...

HAHAA

cemomoi berkata...

merah tu cam buah sentul... lain seme tak pnah tengok

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

ADOI YAY...TAK TAU AR...FIRST TIME NAMPAK.

Fello Ariza berkata...

alaa..arinih ssh plak...

1. cempaka
2. buah pala.. bau dier x tahan.. :P
3. tampoi..
4 ngan 5 tatau

T_T

Sophie Al-yahya berkata...

semua yg sy teka salah.. =(

Cik. Bena berkata...

siyes! pasai buah bena hancus. xleh jawab 1 pon ag ni. uwaaaaaaaaa~

NARDtheNERD berkata...

no 2 tu buah pala ke dikk?
:))

annfrendly berkata...

adeh.. payahnye...
akak tau no 2 aje...
buah pala... kat penang banyak.. akak suke jeruk buah pale.. minyak buah pale pun.. sedapp.. hehehe

P/s: harga beg tu RM42
murah kan.. :)

kiwi berkata...

sushnye..huhu..xthu nk teka

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

adoiiii makin anih buah kat blog ko ni

aku nampak mcm buah kopi aje yang no 1

eeehhhh lain tu langsung tak tahu

Cik Fadz berkata...

tau nama buah pala je..yg len2 xtau..no.3 tu pnh makan, xtau nma je..hu2x..

Tanpa Nama berkata...

aku langsung xthu....

Nurimanja berkata...

nape semua susah2 plak kali ni!!!

NICK IRFAN berkata...

echah=susah kan?

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=sapa plak ni?

NICK IRFAN berkata...

nurimanja=rilex2....

NICK IRFAN berkata...

shinju=ok2.... tunggu yer...

NICK IRFAN berkata...

TK=mmg susah....

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=sy pun xpasti....

NICK IRFAN berkata...

adam=sama la mcm aku jgk...

NICK IRFAN berkata...

fello=btol ko teka tp lagi 2 ko xteka plak?

NICK IRFAN berkata...

sophie=xpe2 cuba lagi....

NICK IRFAN berkata...

bena=sabar2 ada lagi ni....

NICK IRFAN berkata...

nard=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! mmg pala pun! heheh wah! mahalnyer...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=huh! sama la....

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=tu la makin pelik2 kan?

NICK IRFAN berkata...

cik fadz=hehehe sama la mcm sy.////

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster