Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 13 Oktober 2010

ADA MANUSIA TINGGAL DI DASAR LAUT?

Salam entry aku kali ni lain sikit dari yang lain! hehe aku berhenti dulu entry bergambar pasal "photoshop" "lukisan ajaib" "lucah ke ni" dan "apa yang korang nampak" kali ni aku nak berkongsi cerita sikit tentang ada spesis manusia yang tinggal di dasar laut!!! betol ni! tak tipu punya! tak percaya? meh sini tengok gambar-gambar aku letak ni....





1.ni adalah gambar yang pertama siap berbasikal lagi dalam laut!!


2.ni plak adalah gadis yang terdampar di dalam laut! aneh bukan?


3.ni lagi hebat! siap study lagi dalam laut! mungkin esok nak ambik Muet agaknya?


4.huh! ni ada seorang makcik pun nak posing jugak? hehe


5.dorang jugak karnibal!! makan orang! siap susun kepala lagi...


6.huh! ada aweks plak sedang berposing!


7.erkk ni aku no komen! habis semua badan dia di lapah! mungkin dorang ambik daging dia nak buat BBQ..


8.dia ni plak tukar typewriter mungkin keje kutip cukai agaknya?


9.tengok! ada lelaki sedang bergayut dengan aweks dia di dalam laut! mana dapat line?


10.ni adalah gambar spesis manusia tinggal di dalam laut di ambil dengan jarak dekat!



11.ni plak upcara dorang! entah apa la dorang buat di tengah unggun air bukan unggun api sebab dorang dalam air jadi takde istillah api? hehe...



untuk ketahui lebih lanjut aku sertakan sekali video! tengok la anda pasti terkejut!!!!







P/S=hahaha jangan terkejut plak? aku gurau je sebenarnya gambar-gambar yang aku letak ni adalah Patung jer! hehe Pencipta patung taman air pertama di dunia nama dia Jason de Caires Taylor telah memperoleh pengakuan antarabangsa untuk karya unik. patungnya menyerlahkan proses ekologi sementara menjelajah hubungan yang rumit antara seni moden dan persekitaran. Dengan menggunakan patung untuk membuat terumbu buatan,campur tangan artis mempromosikan harapan dan pemulihan, dan menggariskan keperluan kita untuk memahami dan melindungi alam.Patung-patung ini terletak di perairan laut dalam yang jelas untuk menyediakan akses mudah oleh penyelam, penyelam dan mereka dalam gelas perahu.Penonton diajak untuk mencari keindahan bawah air planet kita dan untuk menghargai proses ini

44 ulasan:

Sophie Al-yahya berkata...

huahua..dah agak dah mesti tipu..
badan manusia nak berdiri dalam kolam 2 meter dalam pun tak boleh jejak lantai..air laut dahla masin..lg senang terapung..huwaaa..pandai yer kamu bikin gempak..

Rowena Chasez berkata...

wahh..
habis 2 camne org nak melawat sana dik??

::FAIZ FARISH:: berkata...

mcm mengerikan tgk...

kiwi berkata...

bestnye...nk g mnyelam gk r cmni

Ietams berkata...

kretif betul

FyZa berkata...

fuh! hebat btul! ;)

asliner berkata...

agak dah ptung..
tgk sekali dah tau..=p

NARDtheNERD berkata...

wahh.
jom pergi melancong kat sana dikk..
:)

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... ohhhhhh aku ingat duyong aje ade plak manusia anih dalam lautan.... isshhhhh memang kagum melihatnya tak timbul-timbul ber tahun lamanya... ilmu menyelamnya sangat tinggi tahan pernafasan diorang tu ye dalam air ye.... sampai tak naik kedarat tu..anehh-anehhh

AngahSayang2314 berkata...

nampak macam betul2 jer belaku kan?? hehehe

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan...

Kreatif kan dorang nih..

ribena.illina berkata...

gmba yg stadi amik muet tuh xleh blah . hhahahahaha~

Honeyz berkata...

salam nick~

akak tertarik ngan pic yg study dalam laut tu.. bes nye la.. nk gak merasa.. hehe..

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

DAH AGAK DAH.INI MERUPAKAN SALAH SATU TARIKAN SELAIN UNTUK TEMPAT TERUMBU KARANG.MANA TAHU ADA YANG NAK MELAWAT.TAK PUN TEMPAT HONEY MOON SEBAB ADA JUGAK ORANG KAHWIN DALAM LAUT.

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

haishhh patung rupanye...

Fakhrur Razi berkata berkata...

hoho kali nih bkn edit eh? ;O

echah mashuri berkata...

aku ingt masih dlm mood edit..heheeh

HaNTwO berkata...

rajin gile sampai bawah air pun nak wat cmni :)

pawaka19 berkata...

hehehe no 3 tu macam perli seseorang aje..

NICK IRFAN berkata...

sophie=hehehe mcm mne thu?

Tanpa Nama berkata...

wah! menarik gak...

NICK IRFAN berkata...

rowena=dorg menyelam...

NICK IRFAN berkata...

faiz=huh! hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=jom! hehehe

NICK IRFAN berkata...

letams=hehehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehhee

NICK IRFAN berkata...

nard=jom kak! hehe

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

shinju=btol tu....

NICK IRFAN berkata...

ribena=hehehe

NICK IRFAN berkata...

honeyz=eh! lama xnmpk akak? rindulah kat akak... hhhehehe thnkz komen! :)

NICK IRFAN berkata...

adam=btol3...

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=sj nk kasi gempak jer? hehe

NICK IRFAN berkata...

echah=coming soon plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

hantwo=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

pawaka=perli sapa?

ana ayesha berkata...

mungkin juga ada hidupan di dasar laut yang menyerupai hidupan di daratan

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=eh! sapa ni?

NICK IRFAN berkata...

raji=kali ni bkn edit esok plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

ana=mngkin? hehe

annfrendly berkata...

kreatifnya jason caires taylor.. teringin nak gi tengok betul2 semua patung tu depan mata...

NICK IRFAN berkata...

best kan mmg kretif giler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster