Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 22 Oktober 2010

BUAH APA NI? "part 5"

Salam.. sambuang balik lagi pasal buah! hehe lama aku tak letak entry pasal lukisan ajaib dengan hebatnya photoshop? nanti aku sambung balik entry pasal tu lagipun gambar banyak lagi ni... hehe


1.Buah______
=buah ni aku jumpa masa aku pergi supermarket aku tenung pelik je buah ni tanya mak aku rupanya ni buah...=


2.Buah_______
=buah ni plak aku ingatkan buah langsat ke rambai ke? tapi tengok dalam biji kaler lain plak? rupanya ni buah.....=


3.Buah______
=ni plak buah yang aku sangka anggur kaler hitam tu rupanya sangkaa aku silap! ni sebenarnya rupa buah....=


4.Buah_____
=yang ni plak ada jiran tingkat bawah flat aku bagi semalam jadi terus aku goggle pasal buah ni aku mula-mula ingat buah mangga rupanya dia kata ni buah...=


5.Buah_____
=yang ni mesti korang tahu buah apa? aku buah ni aku pernah dengar je sebelum ni tapi tak pernah tengok jadi try goggle cari rupa buah ni jadi jumpalah ni buah...=


P/S=jawapan buah entry lepas
pic 1=Buah Delima
pic 2=Buah Kundur
pic 3=Buah Keranji
pic 4=Buah Pangi
pic 5=Buah Enau

24 ulasan:

Cik SHiNJU berkata...

4- kedondong
5- jering..
yg no 3 tu mcm anggur jek..huhuhu

rossoneri berkata...

ikut jawapan orang di atas..
lalalalalala hahaha

kiwi berkata...

sush2..no 1 tue tomato ke??

TUKANG KATA berkata...

TK tahu yg last sekali jer..jering kan? HAHAHA

awat payah sgt soklan nihhh..

Fello Ariza berkata...

1. buah rokam
2.buah jentik
3.buah keriang
4.confirm buah kedondong :P
5.jering!!

hehe:P

mR.sYaH berkata...

yg last tu aku rasa jering.. heheh..
wah mcm2 jenis buah yg bru aku tahu..

annfrendly berkata...

1. buah rokam(akak suke buah ni, masam2)
2. buah jentik
3. buah keriang
4. buah kedongdong
5. buah jering

Kuman Chaos berkata...

ooo camtu mainnya hehehkat bawah tu jawapan terdahulu hehe silap la dulu heeh

1. Rokam,
2. buat jentik
3. Buah Riang dot
4. Amra/kedongdong
5. Confirm Jering... :D

Kuman "website kawaiiiii" Entry

Tanpa Nama berkata...

aku xthu la plak? hehe

NURIMANJA berkata...

kalau teka pun salah ni bagithu jer la...

NICK IRFAN berkata...

shinju=yup! ada yg btol... hehe

NICK IRFAN berkata...

rossoneri=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

kiwi=bukan buah rokam...

NICK IRFAN berkata...

TK=mne ada payah ada 3 org teka btol...

NICK IRFAN berkata...

fello=semua btol! tahniah!

NICK IRFAN berkata...

mr syah=sj berkongsi dgn korg semua....

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz! akak semua btol!

Hafizi berkata...

ni aku hafizi dpt x gambar aku hntr kat e-mail ko? xpdt aku try hntr kat nset ko plak?

NICK IRFAN berkata...

kuman=yup! itulah mainanya jd teka2 la selalu....

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

nurimanja=ok2....

NICK IRFAN berkata...

hafizi=aku dh dpt....

nur iema berkata...

aku knai buah amra ja.feveret tuuuu! muahaha ^^

NICK IRFAN berkata...

nur iema=amra ke? bukan kedondong?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster