Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 8 Oktober 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP "part 8"

Salam.. ha! aku nak letak gambar lagi pada entry kali ni! hehe senang kata bulan ni mungkin aku letak entry bergambar je la kot? sebab aku check tadi dalam folder aku ingatkan dah nak habis gambar-gambar yang menarik rupanya ada lagi 100 lebih! adoiyai! jadi aku letak gambar je la kot? hehe ha! kali ni jom tengok photoshop plak! layan...




wah! kretif betol! air terapung!



Huh! bahaya jugak batu tu dalam kedudukan macam tu!



ni kalau lawan bola ni sah pasukan sebelah kanan mesti kalah! haha



ni kalau kereta lalu sesat ni...



huh! dia ni kalau korang cakap apa pun sah dia akan dengar dengar jelas! haha





P/S=ha! nanti aku sambung lagi gambar-gambar photoshop ni... (ha! ada orang tanya kat aku nak copy boleh ke gambar-gambar kat entry aku? korang nak copy silakan ambil je lagipun aku pun ambil kat kawan aku ha! tapi bila dah copy korang nak tulis "dari blog 1001 kisah" atau taknak takpe aku pun aku tak kisah? aku ok jer...)


=nampaknya ada yang dapat teka dan ada yang tak dapat dalam entry aku sebelum ni ok aku kasi jawapan=

ME-YOU
TEACH-LEARN
OPTICAL-ILLUSION
EVIL-GOOD
VICTORY-DEFEAT

tahniah kepada yang teka betol!

20 ulasan:

m!da BucHuxX berkata...

smart larr

FyZa berkata...

huhu..yg pic padang bola 2 smpoi ar..n jalan raya..mcm2 kan org nk edit..;)

ribena.illina berkata...

rase nak blaja photoshop! tapi tapi dan TAPI. photoshop xleh bukak! hahaha~

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

WAH,LAWA LAWA.CAM NAK BELAJAR JAK.

Lizzie Yasmin berkata...

pic ke 5, mcm mana nk tengok?hehehe mata dh hilang..

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi..
moga sihat selalu orang
di sini..di berkati Allah
jua hendaknya..ke ke..
memang lawak gamba hidung
di muka tu..

annfrendly berkata...

waaa.. hebatlah...tapi gambar yang last tu cam menakutkan...err

NARDtheNERD berkata...

wahhh.
mne photoshop hasil karya adik.
hehe.
:)

one2paii berkata...

kalo la gambar jalan tuh sama cam jalan nak kerumah gua,confirm gua nangis..awat sampai kesudah gua x smpai2 rumah

- zuriey - berkata...

jalan cam roller coster,,memang jatuh la nnti..he3

NICK IRFAN berkata...

mida=hehee

NICK IRFAN berkata...

fyza=hebat2 belaka kan?

NICK IRFAN berkata...

ribena=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

adam=tu la klu dpt edit sndiri kan? best! hehe

NICK IRFAN berkata...

lizzie=tu la jd buta plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=tu bru sikit nnt ada lagi menyusul... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe btol2...

NICK IRFAN berkata...

nard=nk tgk ke?

NICK IRFAN berkata...

one2pai=btol tu aku pun mcm tu gak...

si para para berkata...

kreatif....dunia makin canggih....

ada petanda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster