Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 15 Oktober 2010

GAMBAR LAWAK

Salam... kali ni aku nak letak gambar-gambar yang agak mencuit hati sikit? hehe jom kita tengok sampai ketawa sama-sama... hehehe



ni mesti kes nak cepat ni sampaikan parking macam tu? hahaha



huh! hahaha macam mana boleh terbalik tu?



korang perasan ada lain sikit plat no kereta ni???



wah! memang kretif palang ni! haha



last sekali korang tengok sendiri nama gerai ni? agak-agak korang nak masuk tak? hahaha



P/S=ok! nanti aku upload lagi gambar-gambar yang menarik lagi tau! haha

39 ulasan:

echah mashuri berkata...

hahha...gmbr las xleh blah..:P

kiwi berkata...

hehe...kete 2 rse dia kecik 2..sbb 2 parking cmtu...

m!da BucHuxX berkata...

haha. ..tue tder kje nak kne saman. .

asliner berkata...

bleh pulak gmbr yang last tue buat main2 pulak psl agama...ish3

ribena.illina berkata...

mentang2 kete kecik. bantai parking gtu jek. hahaha


mcm mane lah leh terbalik. agaknye bawak kete laju sgt kot. hahaha


haaa nampak POLIS kat plat tuh! hee~


palang gtu sbb xkasi org langkah2 kott. hehehe

mmg xmo g kalo kedai mkn gtu. boleh plak kate lebih kurang. agagaga~

sugar2 kapas strawberry berkata...

gmba first smart.hehe

Gadis H berkata...

gambar first smart .. Kreatif betol org yg park kete tu . Hua3 . No plat kat kete tu cam tulisan polis .. No plat sbnrnya PDL 15 erk .. ?

one2paii berkata...

bile pulok lu menceburi bidang lawok nie..xsangka lu berbakat besau..hehe

Lia3003 berkata...

gambar palang besi lawak..

εїз Cik Fasya εїз berkata...

adik..long time no see..

kelakar je yg palang tuh..mane mau carik gituhh..

zulkbo berkata...

salam..
yang last sekali tu
memang tak patut..ada ke
lebih kurang main halal
ni..mencari yang halal adalah
wajib..jangan lupa..

kimchisu berkata...

yg last tu mmg mngkonfiuskan..emm 'lebih kurang harap halal'
baek x yah masuk la haii
hohoohoh

ASaDa RyutaRo berkata...

pelik giler nama kedai tu.. adoi2.. sape la yang buatkan untuk tuan kedai tu..

- zuriey - berkata...

harap halal? ish3 leh lak camtu

NARDtheNERD berkata...

wow.
PDL15
namapak mcm polis kan.
:)

z berkata...

siot punya gambau...ahhaha

mR.sYaH berkata...

yg kereta tu bleh bla..

yg last tu mmg xmasuk dah.. hahah..

NICK IRFAN berkata...

echah=hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=kete kecik mcm tu la... hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=btol3...

NICK IRFAN berkata...

asliner=tu la pasal...

NICK IRFAN berkata...

ribena=wah! awk komen semua sekali!! hehehe

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

KERETA TUH CUTE AR.
GAMBAR NO 3 TUH,PLAT DIA DARI JAUH NAMPAK POLIS.KALAU DEKAT MACAM PDL 15.
PALANG BESI TUH,COOL.TAK PERLU NAK BUKA TUTUP KALAU NAK MASUK.
GAMBAR LAST,TAK PATUT.KALAU LEBIH OKAY.TAPI KALAU KURANG TAPI HARGA SAMA MEMANG MELAMPAU.

NICK IRFAN berkata...

sugar=hehehe

NICK IRFAN berkata...

gadis H=hehehe btol...

NICK IRFAN berkata...

one 2pai=biasalah hehehe

NICK IRFAN berkata...

lia=hehehe

NICK IRFAN berkata...

cik fasaya=lama x nmpk kak?

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=tu la pasal boleh main2 palk?

NICK IRFAN berkata...

kimshushu=btol3... hahaha

NICK IRFAN berkata...

asrada=tu la pasal...

NICK IRFAN berkata...

zuriey=was2 gak ni...

NICK IRFAN berkata...

nard=mcm mne akak thu?

NICK IRFAN berkata...

z=hahha

NICK IRFAN berkata...

mr syah=hehehee

NICK IRFAN berkata...

adam=tu btol ape smua ko kata tu...

annfrendly berkata...

kelakar la..
macam manalah no plat boleh terbalik.. hahahaa...abes w jadi M

NICK IRFAN berkata...

ann=nak salahkan sapa xthu la? hehe

si para para berkata...

lebih kurang halal...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster