Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 12 Oktober 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP "part 9"

Salam... ha! aku nak tanya! sepanjang aku letak 5 gambar dalam setiap entry aku pada bulan oktober ni korang buka blog aku loading lambat tak? sebab walaupun aku dah kecilkan gambar ni korang buka entry macam mana? kalau lambat aku nak kurangkan jadi 3 gambar jer...




eh! perkataan terjatuh plak? hehe



erkk!! memang mengerikan dia toreh mulut dia!!!



ni cantik air terjun dalam tapak tangan...



eee... menyeramkan plak? hantu ke dia ni?



kepala dia boleh buat jus ni.. hahaha



P/S=amacam menarik tak gambar-gambar photoshop aku letak ni? hehe layan-layanlah dulu nanti aku letak lagi...

20 ulasan:

pawaka19 berkata...

wow..otak limau..br la zombie kg pisang suka

Kuman Chaos berkata...

gambar yang amat menarik... mesti susah nak buat camtu
kuman..."man vs" entry

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

EEE...MENAKUTKAN.BLOG AWAK TAKLAH LAMA SANGAT NAK OPEN.TAHAP OKAY LAGI.

kiwi berkata...

irfan..bile nk update yg tulis2 lak...

ann berkata...

serammmmmmm....

mr.syazwan berkata...

kurangkan jadi 2 la...
huhu
;p

Fakhrur Razi berkata berkata...

hohoho bler la ak nk leh wat gmbr jdik cmnih kt ps ;P

annfrendly berkata...

errrrr.. ngeri tengok gambar toreh muka tu...

paling suka gambar 1st.. kreatif...

Tanpa Nama berkata...

mmg menarik!

Nurimanja berkata...

letak lagi gambar photoshop nick!

NICK IRFAN berkata...

pawaka=huh?

NICK IRFAN berkata...

kuman=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

adam=oh...thnkz!

NICK IRFAN berkata...

kiwi=comming soon...

NICK IRFAN berkata...

ann=hehee

NICK IRFAN berkata...

syazwan=huh?

NICK IRFAN berkata...

raji=hehehe coming soon...

NICK IRFAN berkata...

ann=hehhee

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=sapa ni?

NICK IRFAN berkata...

nurimanja=thnkz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster