Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 30 September 2010

APA YANG PELIK KAT GAMBAR NI?

Salam.. meh aku nak tunjuk gambar lagi dalam entry aku ni? hehe sebab sepanjang 2/3 minggu ni aku nak letak entry pasal gambar jer? hehe ha! jom tengok! gambar-gambar lelaki dan perempuan apa yang peliknyer?? hmmm... tengok sampai habis tau! barulah tahu... hehehe






perghh!! cantik perempuan ni macam muka puteri bunian plak? eh! hanya muka je tau pakaian taklah puteri bunian takkan nak pakai macam ni plak? hehe

















II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
==============
============
==========
========
======
====
==
=



=Ha! tak dapat jumpa apa yang pelik? yang peliknyer sebab semua gambar yang korang tengok tadi adalah LUKISAN ya! semuanya lukisan di atas di lukis oleh mamat ni hebat kan? memang pelukis tahap profesional betol! mesti bertahun-tahun dia melukis ni tapi maaf semua aku terlupa plak nama dia? hehe=



P/S=amacam menarik tak? nak tengok lagi gambar-gambar yang menarik? tunggu.....

40 ulasan:

HaNTwO berkata...

pehhh memang terbaik...lukisan giler ahhh cam real je..

- zuriey - berkata...

nampak real..ingat kan apa yang pelik sgt dgn pompuan tue

mR.sYaH berkata...

mmg terror mamat ni..

tp kenapa semua lukisan dia sedih2 belaka..

shininghepiness=) berkata...

pergh...terbaiklah~~abg pelukissss...nak signnnnn...hehe

ejaa berkata...

hebat. macam real. huhuhu

husnazainal berkata...

wow.!
sungguh realistik..

tot tot kecik berkata...

salam..


cantik gambar2 tu..nmpk real je sume lukisn tu..

¶A.K.I¶ berkata...

uhhhh tp da fess one pempuan tu mmg luks so real!!

pelukis ni pengkaji anatomi bdn manusia terbaek! hahahha

penaberkala berkata...

real
igt gambor orang sungguh
pandangan mata masih lg tertipu

NARDtheNERD berkata...

dia lukis macam gambar.
hehe.
terel terel.
:)

mas berkata...

biar betul semua tu just lukisan ja....wahh....hebat

AishaDIYanything berkata...

salam... ingat ker orang betul... betul2 tak mcm gambar... memang expert la mamat tue....

Fakhrur Razi berkata berkata...

perghh
mengalahkan kamera owh lukisan der ;D

Shannice berkata...

pelik bin ajaib...
pelik tapi benar...
weird!! susah mau percaya.. tp sy tau nick cakap betul!! yahhhhh... :P
percaya.percaya hihi

maaf sbb merapu kat sini...

safiyyahosman berkata...

fullamak!!!!!
superb no..hehe

HonEyBuNNy berkata...

cantik lukisan dia...

anis berkata...

wah .
sungguh unik .

NICK IRFAN berkata...

hantwo=yup! mmg hebat!

NICK IRFAN berkata...

zuriey=tu la kena tgk sampai hbis bru thu... hehe

NICK IRFAN berkata...

syah=entahlah kecewa agaknya...

NICK IRFAN berkata...

shine=sign je sy pnye sy pun plukis gak dulu... hehhee

NICK IRFAN berkata...

ejaa=btol3...

NICK IRFAN berkata...

husna=btol tu..

NICK IRFAN berkata...

tot=btol3...

NICK IRFAN berkata...

ak=mmg hebat giler dia ni!

NICK IRFAN berkata...

pena=tu la pasal hebat kan dia ni?

NICK IRFAN berkata...

nard=hebat kan kak?

NICK IRFAN berkata...

mas=sy pun xpcya tp kena pcya gak...

NICK IRFAN berkata...

aisya=hebat giler!

NICK IRFAN berkata...

raji=mmg hebat giler dia ni..

NICK IRFAN berkata...

shanice=eh! hehehe ape2pun asalkan shanice percaya pun ok dh! :)

NICK IRFAN berkata...

safiyah=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

honey=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

anis=hehehe

Sophie Al-yahya berkata...

giler lah org ni..terlampau realistik!!

NICK IRFAN berkata...

sophie=btol2...

annfrendly berkata...

cantiklah orang tu lukis..
nampak real...
berbakat betul dia..

MiMiEy :) berkata...

macam real jer gmbar nye..
hebat sungguh

NICK IRFAN berkata...

mimiey=pelik kan?

NICK IRFAN berkata...

ann=dia mmg hebat giler! respek btol...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster