Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 31 Mac 2011

DISEBALIK BUNGA INI

Salam.. lama jugak aku tak update? hehe ni penangan game PROTOTYPE la! adeh! sapa pernah main game ni? haha memang best siot la kawan aku yang bagi pinjam? eh! ok cukup! kali ni aku nak buat entry pasal bunga! kalau korang tengok gambar kat bawah ni korang akan tengok hanyalah gambar bunga kan? tapi kalau diperhatikan betol-betol korang akan nampak benda lain disebalik bunga-bunga yang cantik ni..







P/S=perasan tak ada apa disebalik bunga-bunga ni? kalau perasan cecite cecite... kalau tak perasan tunggu entry akan datang nanti aku bagitahu...

23 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

minda tak bapa nk baik lar.. tak nmpak pun.. huhuhuhu

Shaheila Malek berkata...

ada orang..

rubi @ cawan2 berkata...

no 4 tu dah obvious sgt. hehehe

black cat berkata...

knapa kali ni kureng kreatigf ek???
bgla yg lg best skit n more kreatif ngah cari inspiration nih....

Cik SHiNJU berkata...

Opocot...ade org dalam gambaq..
kusss semangat :P

Adlan berkata...

orang tuh tengah buat ape?? haha

Farhan Zulhusmi berkata...

aku perasan satu je nick.....ada orang kt bunga itu.....
jom supoort blogger !!!

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

org yang membentuk bunga2 tu....

Shima Hishamuddin berkata...

semuanya orang, ade yg tangan, belakang badan, haha, dduk mcm nak exercise. hahahaha

Hanis Azla berkata...

akak nampak ramai org dlm bunga tu..

::FAIZ FARISH:: berkata...

eh ada org

qyqa berkata...

nom 4 tu memang nampak gila kepala org..haha

senydream berkata...

suke erk maen pic2 tersembunyi ni erk,hehe2..

Arpiiz berkata...

rasa macam nampak orang, betul ke apa yang aku nampak ni..??

Oasis berkata...

gambar orang kut....Ni sejenis tarian ke..?

Tanpa Nama berkata...

ada olang lorh ~(^___^)~

aq tetap aq from FB

Raji berkata berkata...

errr pics second last tu jer ak nmpk org der o.O

Rina Rossoneri berkata...

nampak no 3 n 4 muka orang, yg no 5 nampak batang daun tuh kaki org.. itu je nmmpk..

si para para berkata...

oh ada orang.orang yang membentuk bunga. gila kentang..hehe

azi nur berkata...

alorr x aci...gtau la sekrg nebes ni,,,huhu

Miss Dill berkata...

manusia.

art by Cecilia Webber :)

Miss Dill^^

KUREKURE COMEL berkata...

ada orang....yeyyy...mina teka betul...kan...kan...hehehe...

mR.sYaH berkata...

aku ras bunga tu cantik.. xperasan apa2pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster