Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 25 Mac 2011

SERAM! MANUSIA DISUMPAH JADI PERABOT

Salam.. kali ni aku nak tunjukan manusia yang disumpah menjadi perabot rumah!! betol! eh! ingat aku tipu ke? ok! tak percaya sila lihat di bawah.. hehe


1.LELAKI LAMPU
sian dia kepala dia jadi lampu bilik tidur!


2.DISUMPAH BERAMAI-RAMAI
dorang semua tengah lepas tetiba disumpah jadi sofa...


3.KERUSI BONTOT
kerusi ni berbentuk seperti korang tengok la sendiri...


4.MEJA BONTOT
kenapa tunjuk bontot je? adoiyai...


5.LELAKI WARDROBE
lelaki ni plak sumpah menjadi wardrobekesian...


6.TANGAN TOMBOL PINTU
tangan yang berbentuk tombol pintu...


7.LACI BADAN WANITA
apa punya malang nasib wanita ini...


8.KAKI MEJA
kaki sapa la ni siap dengan kasut tumit tinggi lagi..


9.WANITA KERUSI
amat sadis badan takde tinggal kaki jer..
=eh! apesal ada 9 sepatutnya 10 aduh! tertinggal lagi 1 plak!! tapi takpe la=



P/S=macam-mana kesian tak kat dorang semua di atas ni? hahahahaa takde la sebenarnya ada 1 syarikar buat perabot dorang buat semua perabot berbentuk manusia!! kretif jugak dorang ni tapi agak mengerikan kalau malam-malam... hehehehe

19 ulasan:

- zuriey - berkata...

cian manusia2 ni dah jd perabot

ayie berkata...

letak kat umah elok ni..hehe

Miss Dill berkata...

kenapekah ciptaan begini..aduh

Miss Dill^^

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

hehehhe memacam la idea kau fan...but heheh nice. ilang gak stress aku jap baca blog

Amirrah Zawani berkata...

terlebih kretif la ni.. kita yg nak guna pun pikir 15 kali.. hehhe :D

Raji berkata berkata...

tbe2 rasa best plak kalau ad brg2 cmnih
hahaha

Tanpa Nama berkata...

e2 bdn2 org yg fit...bygkn kalu diaorg ambil ukuran org yg bdn besar seperti sy huhuhuhu

sy malu mau tgk...xmau tgk XD sy blum 21thn

aq tetap aq from FB

cik sakdi berkata...

eh nick. malu la nak beli perabot mcm tu. kalau pakai baju xpe plak. lagi 1, meje kaki tu dia pakaikan kasut, yang laci tu xdipakaikan baju plak. haha

Hanis Azla berkata...

perabot yg censored ni.. tak sesuai untuk budak bawah umur..

puteri ain berkata...

kalau ada rumah sendiri tak nak la beli perabot macam ni..takut pulak nanti..

azi nur berkata...

alamak bende camni ado ke...nway best sangt le belog ni macm2 bende polik2 adoo..segalonyoo adooo~~ wink**

Rina Rossoneri berkata...

woooo yg tangan tombol pintu smart woooo

WanFadhilah berkata...

eerrkkk.. sumpah tak kan letak perabot ni dalam rumah.. seram!

Judiene berkata...

Cam best je pic yang last tu?
Kalo dpt kerusi camtu layan jugak.
Hahaha.

cemomoi berkata...

tanak la, nanti orang ingat taik blue plak

Oasis berkata...

No 4 tu cam bahaya je kalau ada kat umah. Haha. Tapi yang no 2 tu plak rase seram pun ada klu duk sorang2. Mau dia gerak nanti malam2. Larikkk

ïêmå å¢klê§ berkata...

kreatif sangat pun susah..
sampai cipta benda2 yang menggelikan macam ni...
kalau iema xnk beli.....

asliner berkata...

banyak lah awak kene sumpah..ki3..
ala..
itue maksudnya kreativiti dan juga satu cara yang telah diinob=vasikan..=)

Awan Biru berkata...

Meja bontot tu rasanya tak boleh dipasarkan dalam negara kita.

Suka dengan tombol pintu tangan. Unik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster