Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 28 Mac 2011

MAKHLUK APAKAH INI?

Salam... kali ni aku nak tunjuka 1 lukisan yang agak pelik! sapa pelukis dia pun aku tak pasti memang pelik potret dia ni sepelik manakah yang aku maksudkan? korang tengok la sendiri...










P/S=hehehe pelik tak? bagi aku memang kuat jugak imaginasi pelukis ni macam-macam bentuk rupa dia lukis? hehe hmm.. lepas ni nak letak entry apa la plak?

29 ulasan:

Shima Hishamuddin berkata...

yg last tu dajal. haha

Raji berkata berkata...

woahh menakutkan o.O

senydream berkata...

haha2!..tu gelak bersame ngan komen y atas tuh erk..:p

mmg pelik seh..

KUREKURE COMEL berkata...

wuuhhuuu...mmg pelik sesangat...

FaTin.FiRDaUs berkata...

org tu sbnrnye dh xtau nk lukis ap kot.. huhu

zaty luvlianncezzz berkata...

hye nick im back!!!!!!!
yeah!!!
pasni 0n9 25 jam
8 hari seminggu

Cik SHiNJU berkata...

Yg no-5 tu ensem..
Dah berpunye blom agaknye ekh ? ;P

Arpiiz berkata...

eh ni edit ke lukisan betul ni..??

cik ubi berkata...

oh..selame ni aku pegi pengembaraan nick je..

novel ko tuh..

ni gamba ko ke?hehe

azi nur berkata...

yang last 2 dajal...ayoo...

lepas ni buat entry baju pelik2...tapi cun menawan sampai aku pon terase nak pakai..ngehngehngehh okk takkk

Judiene berkata...

Menakutkan jugak lah aku tengok muka-muka ni.
Kalo jumpe tengah-tengah malam sure tak lena tido aku.
Hahaha.

black cat berkata...

mata satu ada, mata dua ada, mata tiga pon ada gak...
tp tp tp mata penuh satu muka xda plak heheheh....

ghost writer berkata...

bawah sekali dah pakai mata dajjal tuh...

ayie berkata...

huhu.. geng pirate ni..

hana berkata...

mmg pelik..
xmacam upe manusia pn..

mR.sYaH berkata...

memang pelik... adeh!

Oasis berkata...

Yang tak tahannya siap pakai sut/blazer lagi tuh.

- zuriey - berkata...

pelik,huduh dan menakutkan..

Rina Rossoneri berkata...

dari sinilah bermulanya alien..lol

Miss Dill berkata...

macam2 orang kat dunia neh

Miss Dill^^

mie berkata...

memang pelik...
terutama yang last tu..
eheheee

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Maaf saya lama tak ziarah kamu”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhh huduhhhhh ... aku teringat macam dalam citer narnia plak...

mata satu dajjal tuuuu....

IMANSHAH berkata...

kreativiti terserlah

Hanis Azla berkata...

mmg pelik.. manalah pelukis dpt ilham agaknya..

noraim berkata...

erkk, ngeri tgk gmbr di atas. silap² masuk mimpi. haha.

puteri ain berkata...

pelik betul..menakutkan..

asliner berkata...

uish..
sangat menakutkan...
nak2 yang last tue..huhu

NARDtheNERD berkata...

semua ngeri.
hihi.

Shaheila Malek berkata...

lepas ni buat entry lagi pelik.. TT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster