Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 24 Mac 2011

BARANG BERNYAWA

Salam.. pernah tengok tak beuty dan the beast kartun? ada 1 scene semua barang bergerak sebab dorang kena sumpah jadi macam-macam kan? tapi yang itu yang kita tengok kartun punya kan? ni aku nak tujuk yang betol punya!! hehehe






P/S=hehehe menyeramkan tak kalau malam tetiba semua pinggan mangkuk korang ada kaki berjalan sendiri menuju kat korang? hehehhehehehe

22 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hey.so cutee
:)

baincardin berkata...

boleh hidangkn mknan secara otomatik! ^_^

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice

mr.syazwan berkata...

hahahah

lawak dowh

ïêmå å¢klê§ berkata...

nampak cam geli lak siap ad mulut 2..
huhu

cik sakdi berkata...

ingtkan cerite hantu lagi nick. HEHE

azi nur berkata...

makk aii mau xseramm! lepas ni ade yang gune daun pisang je..hehee

qyqa berkata...

cam bes jer kalau sudu boleh gerak sndiri..
tangan tak banyak koje..hehe

Miss Dill berkata...

die lalu depan saye, mau saye ketuk2 ngan penyapu sampai hancur berderai semua.

takot punye pasal. haha!

Miss Dill^^

Tanpa Nama berkata...

kalu ada...sy mau beli....nk hadiahkn utk mama....kesian mama..klu time rya msti nk punggah pinggan mangkuk yg berat2....so spt kurg kn beban mama klu hadiaah kn ini utk dia hehehe

aq tetap aq from FB XD

Awan Biru berkata...

Comel tapi akan menjadi seram kalau tengah malam ia berjalan dan berbunyi mengalahkan pecah rumah. Kang tak pasal-pasal kena cekik.

Oasis berkata...

Ni boleh gerak2 ke tak ni?

cemomoi berkata...

tak tido lepas ko makan cam ni

Rina Rossoneri berkata...

waaa comel2 dlm beauty n the beast tu lahh paling suka tea pot n anak dia comelll..

tapi xadalah sampai nak tengok dorang keluar hidup2 berjalan dpn mata kannnn

si para para berkata...

senang sikit nik]ck..tak payah hidang...diaorang je yang tlong hidang. suap dalam mulut pun tak payah. gila malas betul la.hehe

Raji berkata berkata...

ok gak tuh
tangan boleh rehat makanan dpt disuapkan dgn sndri
hohoho

Hanis Azla berkata...

bila tgk dlm katun mmg rasa best.. tp kalau betul2 seram jgk.. tp senang sikitlah kerja waiter.. he..he..

Cheqna berkata...

suka tgok kartun beauty n the beast..hehe

:-)

mR.sYaH berkata...

hahah.. klu siang mmg smart.. tp klu mlm2 lain rasanya..

mie berkata...

tu dia!!
sangat comel..
eehhehehee

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

seram jugakkkk....huhuhuhu

asliner berkata...

sangat comel weyh..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster