Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 23 Mac 2011

ORANG KE NI? "IBU MENGANDUNG DI LARANG MELIHAT"

Salam... kali ni aku nak tunjuk sikit gambar aku bukan nak kutuk tapi pelik la muka dorang ni? aku rasa ni photoshoop atau mungkin betol? tak tahu la sama-sama kita tengok ok? hehe






P/S=hmm... agak menyeramkanlah? pelik bebenor mereka tersebut.. apa-apapun AMARAN:ibu mengandung dilarang melihat.... takut jadi apa-apa plak kang?

22 ulasan:

Shaheila Malek berkata...

sekarang mcm-mcm boleh muat muka...

Farhan Zulhusmi berkata...

ibu mengandung dilarang lihat erk???ibu yg tgah nak bersalin??hahaha

puteri ain berkata...

memang pelik betul wajah mereka ni..

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

pic 1.nmpak garang,,
pic 2.nmpak cool...
pic 3.nmpak skema...
pic 4.nmpak ganas...

semua pic nie memang pelik2...

Awan Biru berkata...

Gambar ke-3 masih boleh terima lagi.
Gambar pertama macam ada iras kudalah.
Gambar ke-4 memang seriau kalau tengok.

Oasis berkata...

Seramnye...mintak-mintak dijauhkan

Nick, gambar ni membahayakan kesihatan lah. hehe

zEri sAfEerA berkata...

mmg pelik. huuu

si para para berkata...

nasib tak sama macam muka aku...hehe

KHRLHSYM berkata...

bagi aku biasa saja, mungkin aku sudah jumpa orang yang luar biasa mungkin. haha

Yellow LEOpard berkata...

sangat2 peliks

cemomoi berkata...

sebbek aku tak ngandung@ngendong

KUREKURE COMEL berkata...

seram bangat.....tu bkn ori...maybe dah diedit tu...hihihi

Hanis Azla berkata...

tp in real life kita tak pernah jumpa pun kan..

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

biasa je...suma pun ciptaan Allah

Afzainizam berkata...

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HI….. :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“tali timba ditarik perlahan
terasa sejuk air perigi
Ziarah blog tanda persahabatan
insyaAllah hamba datang lagi”

uihhhhh aku tak boleh ngandung pasal lelaki.... tapi perut ku semakin buncit ni.... uihhhh pelik bin ajaib bin hairan betoiiii

Anati Soki berkata...

kena badi kang nyesal je. hehehe

ayie berkata...

ish ish ish..macam nak sepuk je muka dia..huhu..

ada nama kat entry la..tgok3

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

seram tengok takut muka anak nanti jadi cenggini... tapi lucu pun ada jugak....

Shima Hishamuddin berkata...

sye mengndung. hahaha joke joke.

mie berkata...

kenapa ada amaran untuk inu menagndung tu..
ehehheee

WanFadhilah berkata...

errkk... pelik jugak.. huhu.. kalau betul, itulah kuasa Pencipta. tapi kalau edit,emm.. sja nak buruk2 kan gmbr orang lain..

Labuan oh Labuan

zaty luvlianncezzz berkata...

nick!!

masih mantap yekk

sowy zaty x dpt on9..lama dh x dtg cni

huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster