Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 17 Mac 2011

BATU?

Salam... kali ni entry aku pasal batu! ha! ada apa dengan batu yer? kali ni aku nak tunjuk sebiji 1 batu yang agak aneh! memang aneh! seram pun ada! pelik rupa batu ni! aku pun tahu macam mana boleh jadi macam ni rupa batu tersebut? nak tahu macam mana? sila-sila tengok di bawah ni...


Batu
ni batu terapung tapi bukan ni aku nak tunjuk ha! tapi video kat bawah ni



video
Batu berwajah manusia...


P/S=amacam pelik tak? dah macam alien je aku tengok batu ni? tempat kat mana aku tak pasti plak rasanya bukan kat malaysia kot?

20 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

yg pelik.tp menarik

b a m b a m ' s berkata...

menakotkan jek..huhuhu.. =_='

Terjah jom!: Batu loncatan dalam ber-blogging

Tanpa Nama berkata...

aliean sdh brtukar jd batu hehehehe
nick try cri pasal alien...sbb buku2 yg zara bca...kbnyakn mnyatakn alien mrupakn jin...zara da byk buku psal ni...psal alam ghaib...kwujudan jin n dialog brsama jin...yg trbaru pasal kdudukn yakjuj makjuj....try post...msti best....huhuhu

aq tetap aq from FB

puteri ain berkata...

ada ek batu terapung? baru tahu ni..hehe..

uishh..batu yang berwajah manusia tu nampak scary...

ïêmå å¢klê§ berkata...

agak macam alien la mata 2....

::FAIZ FARISH:: berkata...

Kuasa Allah

Miss Dill berkata...

macam2 rupe batu.

Miss Dill^^

Oasis berkata...

Pasal batu pun mmg banyak citernye. Tgk saje lah batu belah batu bertangkup tu, siap blh telan org lagi. Kat kg aku ada batu yg besar, drg panggil becah batu besar. Kecik2 dlu selalu gi curi buah yg kaum cina buah sembahyang kat sana.

cik sakdi berkata...

nick. cube tengok betul2.. macam ultraman la batu tu. siyes..
emmm mungkin diukir kot. sedangkan zaman nabi dulu orang boleh ukir bukit batu kapur jadi rumah. heheh pendapat jelah.

YanTzYanTtiE berkata...

dik..artifak kot.... :)

Raji berkata berkata...

hohoho batu terapung mmg ad kan
yg btol2 punya

qyqa berkata...

memang akhir zaman btol ni..
mcm2 bnda pelik

zaty luvlianncezzz berkata...

Aduyai.batu muke cm zati xdeke.cumei sket.kui3

Anati Soki berkata...

de org ukir kat batu tuh kot.. hehehe :p

wa khairul onggon berkata...

Baru je minggu lepas di kedai foto di Melaka tgk gambar ni sebesar2nya kat dinding kedai tu. Bila tanya ngan tauke (cina) dia cakap ini batu di Masjid Al-Aqsa dia mau ikut itu Islam punya nabi naik langit.. :)

Anne berkata...

Euwww..seram..mayb batu tu tlh d ukir..huhu

KUREKURE COMEL berkata...

alamak....ukir kot...think positif ni...hehehe...

black cat berkata...

uihh mcm batu terapung zmn nabi2 jew...

black cat berkata...

myb org2 yg terapung tuh ngah blawan kot cm citer dragonball haha :P

asliner berkata...

batu nisan ke?
ke tanah liat jer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster