Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 9 Mac 2011

BERBULU BULU!!

Salam.. ha! habis cerita pasal kambing sekarang nak cerita pasal bulu plak! ha! korang jangan pikir bukan-bukan plak! ni pasal bulu kaki daa huh! ada apa dengan bulu kaki ek? ok! meh nak cerita sebab tadi aku tengok cerita tamil tetiba plak aku teringat kisah aku kat sekolah dulu masa form1...


Tetiba ingatan aku teringat aku form 1 dulu masa nak ambik air sembahyang macam biasa la kena lipat seluar ke atas? tetiba kawan aku kat sebelah kata "wah! nick hang dah ada bulu kaki! macam beruk aku tengok! hahaha" menang mulut neraka jahanam punya kawan tapi walaupun mulut dia macam !#$%^& tapi dia la kawan baik aku masa tu? (ambik hati balik) haha bila kena kutuk aku macam biasa dalam entry lepas pun aku ada bagitahu "orang kutuk aku apa sekalipun Nick Irfan kan lelaki budiman jadi sabar je la?"(masuk bakul angkat sendiri plak? wakaka)

Tapi malu giler jugak masa tu sebab ramai orang yela masa nak ambik air sembahyang lepas tu kawan aku siap kata "Nick hang mai tengok kaki aku mana ada bulu putih bersih dan licin jer jeles tak?" aku senyum jugak masa tu tapi Tuhan maha kuasa sebab orang-orang yang tengah ambik air sembahyang pun lipat seluar semua ada bulu kaki! dan part yang paling best ada sorang member aku kata "bulu kaki la melambangkan kelakian hang takda bulu entah-entah hang ni pondan kot? haha" masa tu jugak semua gelak kat dia.. haha padan muka merah padam jugak muka dia masa tu...



Bulu Kaki
bukan kaki aku pinjam pic dari atok google...


P/S=jadi kesimpulan entry aku ni kepada lelaki yang ada bulu kaki banyak jangan malu sebab ada bulu kaki la baru nampak jantan? betol tak? eh! kalau yang takde aku taknak kutuk apa-apa sebab bagi aku normal jer takde bulu dan ada bulu kaki ni tapi kalau perempuan plak ada bulu kaki? hmm... aku no komen! hehe

39 ulasan:

nur berkata...

KALAU TERLEBIH BANYAK BULU- LEBIH HORMON LA TU..

Jemput join GIVEAWAY :ALL IN ONE

Oasis berkata...

Ada jugak lelaki yang xde bulu kaki eyk. Cam pelik pun ada....x macho langsung kan..

iLa suHaiLa berkata...

haha..snget btol..gelak sorang2 bace nie

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

bulu kaki ni muncul time patik sekolah lg...

Raji berkata berkata...

aah btol~!!!
baru seksi kita ad bulu kaki
ye dak nick?
hak2

NARDtheNERD berkata...

hehe.
kat sekolah dulu pun selalu usha abg senior bulu kaki lebat...
hehehe. :P

KHRLHSYM berkata...

baru handsome. hehe

kulop ludin berkata...

hehehe...
retrospektif entri... mmg time umor2 camtu mmg berebut2 belek2 benda2 yang baru...
tengah nunggu bulu dada lak.. tak tumboh2 sampei la nie...

qyqa berkata...

laki korea tak dak bulu kaki??
cam ner nih????
hehehee

Miss Dill berkata...

nak komen ape ye? ahaks


Miss Dill^^

b a m b a m ' s berkata...

minggu nie minggu entry berbulu je ker?hahahahah.. :P

Terjah jom!: Siapa tak nak duit kan! :)

niniem berkata...

huhu..kalo pmpuan ada bulu kaki..awak brani dekat ke? :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

akupun byk bulu kat kaki.. hehehe

Wanie Affandi berkata...

ada bulu kaki r macho!

KUREKURE COMEL berkata...

hehehe...tp kan...takmau cite la...
hehehe....laki kalau xde bulu kaki mcm pelik sikit...hihihi....

Hanis Azla berkata...

ha..ha.. kan dah kena balik sedas..

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

heheheh kalau girl ada bulu kaki leh gi wax la...banyak cara da sekarang ni

faradeeba berkata...

geli kalau bulu kaki mcm bulu kambing.
lebat. euwwww :P

abadi romeo berkata...

bayangkan kalau manusia tanpa bulu...sepi...

hacimun berkata...

bulu kaki pulak? =_-

Jamal Ali berkata...

Saya lelaki yang punya bulu kaki yang cukup lebat.

Dulu-dulu malu juga rasa di hati, iyalah, nampak kawan-kawan lain licin sahaja kaki mereka, cemburu pun ada. Sampai saya rasa cukup-cukup rendah diri.
Ada satu hari itu sewaktu ambil wuduk semasa zaman persekolahan ada kawan kutuk, terasa sungguh hati ini kecil.

Lebatnya bulu saya sampai ke atas kaki, malah saya ada bulu yang lebat di jari kaki dan tangan juga.

Namun, sekarang ini saya tak lagi malu. Malah saya bangga, kerana ini adalah anugerah Tuhan yang tak banyak diberi pada insan lain. Saya adalah unik! (Ha ha ha)

Apapun, inilah identiti saya, genetik keturunan saya yang tak banyak orang miliki. Bersyukur.
Alhamdulillah... :)

Tanpa Nama berkata...

bulu ke xbulu ke..trima ja seadanya apa yg Allah kurniakn XD (aq tetap aq from fb)

Rina Rossoneri berkata...

yup memang pelik lelaki xada bulu kaki...

qyqa,lelaki korea ada bulu kaki, cuma dorang SHave....hehehe

AngahSayang2314 berkata...

nick lama angah tak kesini kan???
ooo pasal bulu kaki yer angah pun kaki dah macam jantan dah..hahahaa

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

biasa la tu anugerah allah.... comel apa ada bulu kaki ni...hehehehe

zaty luvlianncezzz berkata...

hehe..bulu kaki jd isu

err..sape hilmi kt shoutbox tue..

keyh..meh jengah cni:)
lelaki bibir merah lebey MEMIKAT??

dib. berkata...

aiyai. . .tingat time ayah suh picit kaki dlu. .alaa nick,pompuan bulu roma kat kaki ta nmpak pun diowang shave ;)

ïêmå å¢klê§ berkata...

cam pelik lak kalau laki xde bulu kaki...
tp jgn sampai bulu kaki cam orng utan dah la..

- zuriey - berkata...

semua tu begantung pada hormon dlm badan..ala pedulikan kata orag..dia jeles xde bulu sbnrya

AkuMuzikFilem berkata...

bro nick kena berbangga, bro memang jantan.haha

cik sakdi berkata...

jarang jumpe lelaki xade bulu kaki la. so xpayah nak sedih2 ye. tu la yang mengancam. wakaka

kiwi berkata...

haha..sempat lagi tu amek hati blik..hihi

tot tot kecik berkata...

salam..

alaa biasalah ni nick..laki ade bulu kaki..bulu tangan..bulu dada..
haa tu sume biasa..bg lelaki la..

tp slalunye laki akn kutuk pmpuan yg ade bulu kaki..kesiannye bg kaumprmpuan..
tp dsbbkn ade bulu kaki tu la, pmpuan akn malu n tutup kaki..so xde la dedah2 kt bwh kn kn..perlu berterus terang dgn keadaan skang yg smakin menjadi2..

ni pndpt tot je..sbb sume org ade bulu, sbb tu bulu roma..cume tebl,nipis dan nmpk xnmpk je..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lelaki dan bulu memang tidak dapat dipisahkan.. Contohnya bulu kaki, bulu ketiak dan berbulu dada.. Ada yang mengatakan jika lelaki tidak berbulu dada tidak gentleman ataupun dalam bahasa kasarnya TAK JANTAN..

Persepsi masyarakat terhadap wanita yang berbulu lebat sememangnya agak negatif. Jika berbulu di bahagian kaki, penampilan dikatakan kurang menarik atau tidak kemas. Jika berbulu di tangan pula, wanita terbabit akan lebih dilihat dengan pandangan berbau seksual.

mr.syazwan berkata...

bulu kaki ku mcm tu gak

so ko x yah cr kat google lain kali ambik bulu kaki ku

sebijik mcm tu

hohoho

ayie berkata...

haha.. nasib baik aku ada bulu kaki..hehe

Anati Soki berkata...

dia lmbat naik bulu kaki sbb dia lmbt matang kot.. wakakka.. sian die.. nk gelakkan nick.last2 dia yg kena balik.. wakakaka

mie berkata...

fuh!!!
bulu oh bulu..
ehehehheee

Tanpa Nama berkata...

AFZAINIZAM
berbau seksuall? means?? aku ade bulu kat tgn.. ko jgn maen tuduh mcm2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster