Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 21 Mac 2011

AKU BERJAYA? THANKZ KAK HANIS ASLA!

Salam.. tadi masa tengok ulasan ada 1 berita gembira yang aku terima dari seorang blogger namanya Kak Hanis Asla dia kata aku jawab betol?? aku terkejut jugak sebab aku jawab apa yang betol? aku dah lupa sebenarnya tadi aku singgah di blog kak hanis baru la aku tahu rupanya aku teka betol GA yang di buat oleh kak hanis!!! Wah!! tak sangka plak!! memang terkejut giler! sebab aku saja suka-suka je jawab? tak jangka akan menang? hehe


Syukur dapat lagi hadiah dari blogger untuk kali yang ke-5


=Syukur sangat sebab selama aku berblogging start dari tahun 2009 sampai sekarang aku dah menang 5 hadiah dari blogger=

Pertama -aku menang jadi follower yang ke 100 dari blogger aku lupa nama dia(maaf)
Kedua-aku menang teka reaksi wajah anak dari blogger Kak Kina Koyu
Ketiga-menang hadiah teka baju dari blog Kak Alimaz
Keempat-aku menang jadi follower ke 1000 tapi aku lupa jugak nama blogger tu (maaf)
Kelima -aku menang sebab teka bilangan ahli keluarga di blog Kak Hanis Aslam



P/S=kebetulan atau misteri sebab semua yang aku menang ni aku jawab jawapan di ruangan komen dorang bukan aku jawab dengan buat entry kat blog aku ni.. alhamdulilah.. (lepas ni kalau ada yang buat GA,contest ke atau apa-apa pun tapi yang nak kena jawab jawapan tulis terus di ruangan komen jemput la aku ok! hehe)

18 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

tah iah
:D

azi nur berkata...

alooorr bestnyee...kite bu menag 1~

noraim berkata...

bestnya! tahniah :)

puteri ain berkata...

bestnya..tahniah..

IMANSHAH berkata...

lu memang bertuah!!!

qyqa berkata...

tahniah nick!!!! =)

Awan Biru berkata...

Tahniah sebab menang.

KUREKURE COMEL berkata...

wahhhh...share la....hehehe....

tahniah......nak choki2?

kihkihkih.....

Amirrah Zawani berkata...

bertuah lah jugak tu.. heeh!! sy penah menang sekali je :)

Shima Hishamuddin berkata...

heh ? macam tu je ? senang gila ! haha

ayie berkata...

wahh terel gile..ko ni leh jadi ahli nujum..hehe

Anati Soki berkata...

nick sejenis manusia yang bernasib baik dlm GA blogger.. hehehe..

Hanis Azla berkata...

itu namanya rezeki nick.. main teka2 pun boleh menang.. siap terlupa plk tu yer.. btw hanis azla bukan hanis asla.. he..he.. thanks yer nick.. Tahniah juga.. nnt akak pos kan..

Rina Rossoneri berkata...

xpenah menang, saya okey..
lalalalal

Judiene berkata...

Nanti aku buat GA jangan lupe singgah ye!
Hehehe.

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

tahniah lerrr... aku tak pernah menang sebarang contess atau apa jua... eeemmmm belum ade rezeki aku ni agaknya... but aku sekali lagi ucapkan tahniahhhhhhhhh...

::FAIZ FARISH:: berkata...

tahniah

asliner berkata...

wah..
kene jemput nick lah lepas nie kalau join contest n GA..
kot2 dapat tempias menang ke..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster