Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 11 Mac 2011

APA MAKSUD BENDA NI?

Salam... apa makna rating properties kat laptop yer? huh! tak jumpa kat mana? kalau yang pakai window vista korang cuba klik My Computer klik kat atas ada sistem properties kan? lepas tu klik window experience index plak? naik la benda kat bawah ni ape benda ni ek? aku puna rating Laptop adalah 3.7 korang punya macam mana? hmm...



klik untuk bagi dia besau sikit...


P/S=macam mana na naikan score ni? sebab aku jeles tengok laptop kawan aku 5.9!!! perghh! sob.. sob... huhuhu (ni window vista punya window 7 dan window xp aku tak tahu plak)

16 ulasan:

qyqa berkata...

window 7 x dak eh???

mr.syazwan berkata...

uhh apakah itu ye

Oasis berkata...

Nick, klau yg pakai mac lak cam ne?

Miss Dill berkata...

kite 3.3 je. lagi sikit dari nick

Hanis Azla berkata...

tak tahu juga.. he..he.. nnt balik rmh akak pi check..

Tanpa Nama berkata...

kne beli brg power la.. lg power hardware, lagi tggi score dia... :-D

echah mashuri berkata...

erkk.apekh inii??huhuh

Anne berkata...

huhu..saye punye lagi la rendah rating dye..tp ape bende tu ek???

si para para berkata...

err sory nick aku tak tahu..

KHRLHSYM berkata...

di pc tulis 6.5. hmm tidak pernah mahu ambil tahu tentang nombor itu.

KHRLHSYM berkata...

silap 5.3. hehe

Rina Rossoneri berkata...

huh, xtau pon..

nak power2 pun, nak buat apa...haiyo

|-sw33t-dream-| berkata...

klu tak silap..
computer rating tu rating utk kelajuan window kita loading..
sbb tu lepas format komputer kita kena run rating nie semula..
klu tak lembap lah window kita loading....

Tanpa Nama berkata...

kalu nk tgk windows 7 punya g kt computer...then click tab system properties [da kt bhgian atas] tgk lh kt windows experience....bnda alah ni nk tnjuk kelajuan laptop kita function.....kdg2 ram kita dh tmbh maksimum pn still rating rendah....msa kita beli 2 kita suppose tgk dlu klajuan processor kita or cpu[center processor unit]...kalu beli dh laju tmbh function advnce lg lh lju...klu lptop yg khas utk wat keje mmg lembab brbeza dgn khas utk gaming....so sblm beli...blja2 lh dlu function ni k... [aq tetap aq from fb]

AkuMuzikFilem berkata...

wat disc cleanup dan defrag

Tanpa Nama berkata...

Assalam...bro,rating properties tuh kira mcm status kehebatan laptop/PC kita laa..dia calculate semua sekali ngn kesesuaian motherboard,RAM,Processor,Graphic card..kalo ngam semua dia kasi rating..kalo rating rendah tuh maknanya hanya boleh digunakan untuk office work sahaja..tapi kalau yg rating tinggi tuh maknanya ble lah layan game or simulation software.Gitulah kiranya...kt Win7 pon ada..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster