Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 31 Mac 2011

DISEBALIK BUNGA INI

Salam.. lama jugak aku tak update? hehe ni penangan game PROTOTYPE la! adeh! sapa pernah main game ni? haha memang best siot la kawan aku yang bagi pinjam? eh! ok cukup! kali ni aku nak buat entry pasal bunga! kalau korang tengok gambar kat bawah ni korang akan tengok hanyalah gambar bunga kan? tapi kalau diperhatikan betol-betol korang akan nampak benda lain disebalik bunga-bunga yang cantik ni..







P/S=perasan tak ada apa disebalik bunga-bunga ni? kalau perasan cecite cecite... kalau tak perasan tunggu entry akan datang nanti aku bagitahu...

Isnin, 28 Mac 2011

MAKHLUK APAKAH INI?

Salam... kali ni aku nak tunjuka 1 lukisan yang agak pelik! sapa pelukis dia pun aku tak pasti memang pelik potret dia ni sepelik manakah yang aku maksudkan? korang tengok la sendiri...










P/S=hehehe pelik tak? bagi aku memang kuat jugak imaginasi pelukis ni macam-macam bentuk rupa dia lukis? hehe hmm.. lepas ni nak letak entry apa la plak?

MOUSE KOMPUTER YANG PELIK

Salam.. ha! kali ni aku tunjuk mouse komputer plak? atau lebih di kenali sebagai tetikus! hehe korang punya macam mana? kalau aku punya normal je takde pelik pun senormal mouse yang sedia ada tapi kat sini aku nk tunjuk mouse yang agak pelik! memang pelik giler! tak percaya sila tengok kat bawah ni...


MOUSE GUN

FINGER MOUSE

STONE MOUSE

GOLD MOUSE

JEYSEY FOOTBALL MOUSE

P/S=korang suka yang mana? hehe kalau aku suka yang kaler emas tu!! sebab nampak macam mahal sikit... hahahha

Ahad, 27 Mac 2011

CERMIN MATA X-RAY

Salam.. kali ni aku cuma nak tunjuk 1 video jer rupanya tak sangka cermin mata macam ni pun ada jugak? bahaya kalau di jual secara besar-besaran? sebab!! orang tengok la sendiri...


video



P/S=agak-agak berapa la harga cermin mata ni? kalau murah aku pun nak satu? hahahahahhaa

Sabtu, 26 Mac 2011

PETI SURAT PELIK

Salam.. kali ni aku nak bayangkan kalau aku di takdirkan jadi posmen? kejab! nak berimaginasi sikit sebab kalau la peti surat di malaysia berbentuk macam ni... hmm..


1.WOMEN LETTER BOX
kalau la aku jumpa letter box macam ni erkk... hahahahaha pikir la sendiri..

2.COMPUTER LETTERBOX
aku kalau jumpa letter box macam ni aku cabut bawak balik! sebab cantik dan kretif! hahaha

3.BUTT LETTERBOX
kalau aku jumpa la letter box macam ni aku memang takkan hantar dah surat kat sini! ada plak dia menonggeng! no manners!

4.GRASSHOPPER LETTERBOX
kalau letterbox macam ni aku hantar surat terus blah... hehehe

5.GIRAFFE LETTERBOX
pelik plak zirafah ni? tengkuk panjang sangat...

6.JET LETTERBOX
ni biasa-biasa je cuma bentuk dia lain..

7.HAND LETTERBOX
wah! ni tangan gergasi mana agaknya dorang penggal ni...

8.MICROWAVE LETTERBOX
wah! ni kalau nak hantar surat aku was-was jugak nak buka takut melecur tangan plak kang? hehe

9.COWBOY LETTERBOX
ni agak kretif jugak sempoi hahaha

10.GUN LETTERBOX
kalau macam ni la rasanya semua posmen tak berani nak dekati.. seram plak? PISTOL tu!!


P/S=aku paling suka letter box computer kretif yang paling aku tak suka yang tunjuk bontot tu! cait! phuih! hahaha korang plak suka yang mana? cecite ceciter...

Jumaat, 25 Mac 2011

SERAM! MANUSIA DISUMPAH JADI PERABOT

Salam.. kali ni aku nak tunjukan manusia yang disumpah menjadi perabot rumah!! betol! eh! ingat aku tipu ke? ok! tak percaya sila lihat di bawah.. hehe


1.LELAKI LAMPU
sian dia kepala dia jadi lampu bilik tidur!


2.DISUMPAH BERAMAI-RAMAI
dorang semua tengah lepas tetiba disumpah jadi sofa...


3.KERUSI BONTOT
kerusi ni berbentuk seperti korang tengok la sendiri...


4.MEJA BONTOT
kenapa tunjuk bontot je? adoiyai...


5.LELAKI WARDROBE
lelaki ni plak sumpah menjadi wardrobekesian...


6.TANGAN TOMBOL PINTU
tangan yang berbentuk tombol pintu...


7.LACI BADAN WANITA
apa punya malang nasib wanita ini...


8.KAKI MEJA
kaki sapa la ni siap dengan kasut tumit tinggi lagi..


9.WANITA KERUSI
amat sadis badan takde tinggal kaki jer..
=eh! apesal ada 9 sepatutnya 10 aduh! tertinggal lagi 1 plak!! tapi takpe la=



P/S=macam-mana kesian tak kat dorang semua di atas ni? hahahahaa takde la sebenarnya ada 1 syarikar buat perabot dorang buat semua perabot berbentuk manusia!! kretif jugak dorang ni tapi agak mengerikan kalau malam-malam... hehehehe

Khamis, 24 Mac 2011

BARANG BERNYAWA

Salam.. pernah tengok tak beuty dan the beast kartun? ada 1 scene semua barang bergerak sebab dorang kena sumpah jadi macam-macam kan? tapi yang itu yang kita tengok kartun punya kan? ni aku nak tujuk yang betol punya!! hehehe






P/S=hehehe menyeramkan tak kalau malam tetiba semua pinggan mangkuk korang ada kaki berjalan sendiri menuju kat korang? hehehhehehehe

Rabu, 23 Mac 2011

ORANG KE NI? "IBU MENGANDUNG DI LARANG MELIHAT"

Salam... kali ni aku nak tunjuk sikit gambar aku bukan nak kutuk tapi pelik la muka dorang ni? aku rasa ni photoshoop atau mungkin betol? tak tahu la sama-sama kita tengok ok? hehe






P/S=hmm... agak menyeramkanlah? pelik bebenor mereka tersebut.. apa-apapun AMARAN:ibu mengandung dilarang melihat.... takut jadi apa-apa plak kang?

Selasa, 22 Mac 2011

KARTUN MANUSIA?

Salam... kali ni aku nak letak gambar plak! hehe rasanya dah dekat sebulan aku buat entry cerita pasal hantu je? kali ni aku nak bergiat aktif dalam entry gambar plak? ha! kali ni aku nak tunjuk kalau kartun tiba-tiba jadi manusia???? macam mana la rupa dorang nanti? hehe


GOKU

BUZZ LIGHT YEAR

HOMER SIMPSON

MARIO

SHREK

P/S=pelik pun ada jugak kan? tapi itulah yang akan berlaku kalau mereka ni manusia macam kita? tapi hakikatnya mereka tetap kartun ok? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster