Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 2 Jun 2011

NICK IRFAN KEMBALI SEMULA!

Salam.. hai semua! wah! sebulan aku tak update agaknya ada ke orang ingat aku lagi tak? hmm...dah lama tak update ni aku lupa dah cara nak menulis? hahaha yela tu konon-kononnya..ha! nak letak entry apa pun aku tak tahu? buat masa ni ambik je la entry video bawah ni layan jer k!! hehe..


kali ni aku nak update simple-simple jer la nanti aku letak entry bertulis plak sepanjang aku takde bulan mei ni sebenarnya banyak jugak kisah misteri yang aku lalui nanti aku cerita korang layan la video bawah ni..

Bruce Lee VS Ping Pong

P/S=korang rasa video kat atas ni betol ke atau rekaan je? kalau betol memang hebat la bruce ling ni main ping pong tak pakai pun pemukul tapi pakai benda lain... hebat-hebat...

19 ulasan:

schaze zainn berkata...

wahhh.. pi mana menghilang? :D

chemay berkata...

welcome backk nick irfann :)

zazaw berkata...

wow...
nik irfan laaaaaa

Awan Biru berkata...

Selamat kembali saudara. Rindu dengan idea entri saudara.

Hanis Azla berkata...

Salam nick.. wah sebulan berehat yer.. selamat kembali aktif dalam berblogging yer..

cik ayin berkata...

wewitttt

penaberkala berkata...

woi, pi mana lama menyepi
aku ingt ak je menyepi arituh,haha
ko pun sama
apepun, welcome back
jom meriahkan lg dunia blog
ak nk jejak balik kawan2 blogger dulu,haha

black cat berkata...

ak caya bruce lee pkai benda laen..
sbb dia mmg pantas pon...
selamat kembali...my blog frenz

Wanie Affandi berkata...

lama betul mghlg..rinduu..=(

teratai berkata...

betul ke tu...mcm x caya je!

Sang Pemerhati berkata...

haaa..ingt an lupa nak update...lama wok tunggu... ;D

- zuriey - berkata...

welcome back..patutla senyap je

Fello Ariza berkata...

nick.. kte neyh sme ar.. mnghilang kjap gak..hehehe ;p

Munirah Ismail berkata...

huih..gile terbaik r men pingpong cmnih..

Iznie berkata...

uitt,nick? ko pun bercuti ek? haha...

aku pun baru jer nak blogging balik...hohoo

btw, welcome back bro!

Shima Hishamuddin berkata...

welcome back nick irfan :)
moga entri yg menarik2 akn lebih byk :P hahahaha tak le bla je

WanFadhilah berkata...

waaa... dah timbul kembali. hehe

dill berkata...

nick! lama betul menghilang. tapi dah janji bulan juni kembali lagi kan.

psstt...tanyekan pd kawan nick tu ya.

dill.

Janggel berkata...

Oh akhirnya kembali jua! Welkambek!'

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster