Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 11 Jun 2011

JIKA DUNIA INI TANPA KENDERAAN

Salam... kali ni aku nak tunjukan 1 video kalau dunia ni takde wujud kenderaan! agaknya macam mana la ye? nak tahu tengok la bawah ni...





P/S=aku rasa mesti ramai akan pensan tengah jalan macam ni... hehe

10 ulasan:

ijam ismail berkata...

huhuhu
nice entry!

Anne berkata...

haha..parah lorh:p

kiwi berkata...

kalau nak gerak dekat2 xpela, kalau jauh? letih la kalau xd transport.

chemay berkata...

pelik nyee.
hehe
:)

Cahya Qasehnya berkata...

Aduinah. matai.. haha. first impresson cahya first tgk tuh alahai comel nya saiz video (supaya nak cepat loading ke tuh?) haha. tapi best juga kalo takda kenderaan ne, save energy and environment. Tapi nasib juga ada kenderaan, tak larat oh nak jalan kaki g skolah. haha.

Sang Pemerhati berkata...

hahah..penah tengok daa...kalau macam ni...meamng senang betul nak buat alasan sampai lewat kat skolah..traffic jam..

sugar2 kapas strawberry berkata...

kalau takde kenderaan tak balik kelantan lah sy

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Fizi berkata...

nick ni aku fizi

Tanpa Nama berkata...

mcm pelik plak aq tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster