Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 4 Jun 2011

KORANG RASA APA DIA NI BUAT EK?

Salam.. kali ni aku nak tunjukan video yang agak menjijikan! boleh plak sengan slumber badak dia melepas kat situ? adeh... aku rasa mungkin darurat sangat kot takleh nak tahan lagi? apa-apapun dont ever try in your life! eeeeii..... yuck! kalau tak percaya cuba tengok bawah ni kalau berani la... hehe


video

P/S=kalau korang disituasi dia macam mana ek? kalau aku la aku akan cari jugak toilet kalau takde jugak aku cari je masjid tak jumpa jugak rumah orang tepi jalan pun aku singgah nak pinjam toilet...

10 ulasan:

AesyaZealous berkata...

geli !!!

dill berkata...

bile nick cakap mcm tu, terus tak jadi tgk video. hihi

dill.

chemay berkata...

eeeee..
pengotor nyaaa
-.-

sugar2 kapas strawberry berkata...

hhahaha.bole plk dapat idea cegitu

Srikandi Cinta berkata...

Ada juga org mcm nie ye, malas nk crik toilet

pawaka19 berkata...

slumber kodok je..agak2 le

kiwi berkata...

huh? die melepas kat tempat awam ke? isk2, tak malu sungguh

asliner berkata...

mak aih..
macam har2 jer..
ish..
tak senonoh seyh..yucks!

nur intan hazirah berkata...

hahahaha mmg xla kan...aishhhhh mana kamo dpt nie nickkkkkkkkkk....esok nak cek pasu kat depan umah la hehehe

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster