Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 26 Jun 2011

ELF WUJUD?

Salam.. tetiba muncul aku letak entry pasal elf plak! hehe sebab sepanjang aku takde kat blog ni aku ada buat kajian tentang kehidupan lain selain manusia? paham x? macam ni kalau tak salah aku elf ni orang melayu kata orang kenit eh! bukan orang kerdil tapi orang yang kecil sangat! ala..macam filem gulliver tu tapi besar sikit? pening aku nak explain korang tengok sendiri la video bawah ni..


video

macam mana koang agak betol ke? aku nak kata percayaatau taknak percaya pun hmm... 50/50 jugak tapi yang aku tahu banyak makhluk lain yang mendiami bumi ni selain manusia mungkin kita tak jumpa dorang lagi? dalam video ni baru dia tonjolkan diri dia secara tak sengaja untuk tahu kewujudan dorang.. ha! nanti aku tunjuk penemuan makhluk lain plak...



P/S=sob... sob... laptop aku ada masalah lagi sekarang guna laptop kakak aku? uwaa!!! apesal asyik ada masalah je laptop aku ni.... masalahnya laptop aku pakai beberapa minit dia terpadam sendiri! geram betol! lepas zohor nak hantar ke kedai rasa macam nak jual je laptop aku ni sapa berminat emel aku yer...

31 ulasan:

Faraa Eiman's berkata...

ahha , ea cwoh bli baru la tu ;p

Seri berkata...

nak percaya susah. tak percaya pun susah

::FAIZ FARISH:: berkata...

kenapa la diorang tak tangkap je.. huhu

Shima Hishamuddin berkata...

buat kajian ? huuhh, cuaknyaa. haha.
comel elf tuu, kecik je. haha

- zuriey - berkata...

memng wujud ke..leh cya ke

FaTinFiRDaUs berkata...

kesian dia.. xpa nnt beli laptop baru eh.. :)

blog-tips-kurus berkata...

tak boleh tengok.. :(

cik sakdi berkata...

ala nick, vdeo xleh play lah!

Judiene berkata...

Hehehe.
Kalo ade elf, aku nak Dobby boleh??

:D

Miss A berkata...

kesian kat lappy awk. :(

Ali ridha berkata...

susah juga nak percaya benda jenis ni.

chemay berkata...

tiba2 rasa seram
-.-

Fello Ariza berkata...

aq tgok part reflection tuh mcm pelik je...huhu

Hans berkata...

hantar laptop pergi kedai la
:-)
xpercaya la ada elf

Kisah Seekor Anak Burung Kuning Yang Comel

NARDtheNERD berkata...

mesti comell kan bende kenit tu..
ehehe.
:)

nurkaloi berkata...

dunia ni luas...byk yg kite tak tawu sbnarnye....wallahualam...

eiitt beli ipad jom !!! hahahah

puteri ain berkata...

da try format x ?

Raji and Yeen berkata...

hohoh ke orang kerdil je tu?
wAllahualam lah ;D

ïêmå å¢klê§ berkata...

entah la..
tapi bile dah jumpa baru aku caye kot..

princess ain ♥ berkata...

uihhh~ xtau nk comment that video.. em..if ade, ade la kan..he :)

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

hmmm elf tu kalau dalam citer lord of the ring...besar..hehehhe

lama tk singgah blog irfan...apa khabar?

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

eeemm mmg bebetul wujud kerr kalu tengok tu mmg macam betul.... tak mustahilkan dunia ni

★ Gadis Merah jamBu★ berkata...

ELF memang wujud

ELF super junior


ngahahahahaaha =P

MR. SYAH berkata...

elf ni aku tahu mcm citer hp jer.. fuh lama xsinggah blog kau nick.. rindulah.. hahah...

mas berkata...

salam...

ELF wujud....fans super junior...ELF-ever lasting friend

hehehehe...jgn marah erk...

lama x bukak blog ni....pe kabor???

Oasis berkata...

Alamak sayang la, iphone ni tak leh nak baca format video ni. Huhu. Kn tgk kat dekstop la jawabnya.

zaty luvlianncezzz berkata...

elf?? kalo wujud pn xnak jumpe. hehehe

black cat berkata...

mcm naga gak...
sluruh dunia ada kesah psal naga....
means ada tp depa sorok sbb takut ngn kita yg dunia makin maju ni nti mcm2 kita wt kt diaorg...

PENCONTENG berkata...

ciptaan Allah. siapa tahu?

singgah di sini. kalau nick masih ingat Tukang Kata. sekarang saya menulis di blog pencontengtegar.blogspot.com

:)

kiwi berkata...

pernh tgk..dorg mcm ade bce mentera panggil makhluk tu..huhu

kiwi berkata...

entah la boleh caye ek x..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster