Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 8 Jun 2011

FILEM BAKAL DI TAYANGKAN 2011 "part 2"

Salam.. ok! sambung lagi entry yang sebelum ni kali ni aku nak tunjukan filem yang seterusnya yang bakal ditayangkan nanti.. antara-antaranya ialah...


Filem Karipap Karipap Cinta mengisahkan Ali, seorang pemuda yang bersopan santun tetapi tidak memiliki cita-cita dan motivasi. Dia bekerja di sebuah syarikat akhbar politik dan majalah misteri. Tugasnya mengambil gambar kawasan yang kelihatan seram dan mengubahsuainya menjadi gambar yang kelihatan mempunyai hantu. Ali jatuh hati kepada seorang kartunis, Sarah. Dalam satu kejadian ragut, Ali cuba menjadi hero tetapi akhirnya Sarah yang menyelamatkannya kerana mempunyai kemahiran dalam ilmu persilatan.

Ali mendapat tahu Sarah pernah menuntut di Universiti Al-Azhar dan mempunyai kelayakan sebagai ustazah. Dalam usaha memikat Sarah dan keluarganya, Ali berbohong dirinya juga pernah menuntut di universiti sama, tetapi akhirnya pembohongannya terbongkar.apa akan terjadi saksikan filem ni nanti..



Trailer

===================================


(filem ni aku tak jumpa poster)

Filem FLAT 3A mengisahkan tentang pengalaman ngeri dan seram Fikah (Intan Ladyana) dan teman lelakinya Anas. Setelah Fikah berpindah ke rumah baru, tanpa diduga rumah tersebut adalah sebuah rumah tinggal yang cukup berpuaka dan mula menghantui Fikah. Di samping itu usaha Wahyu (Ery Zukhairi) yang menjejaki kehilangan anak saudaranya, Fatin mula merungkai segala persoalan dan misteri. Apakah punca rumah itu berpuaka dan apakah yang bakal terjadi kepada Fikah dan Anas? Apakah kaitan Fatin & Wahyu dalam misteri rumah tersebut? 14 Julai 2011 bakal menjawab persoalan tersebut.



Trailer


P/S=macam mana ada yang menarik tak? hehe ok tunggu entry seterusnya aku update lagi filem-filem melayu yang lain..

11 ulasan:

Raji and Yeen berkata...

ala letak lah lagi filem
hohoho

Raji and Yeen berkata...

hohoho tnjuk lah byk2 lgi.. yg ni xberminat sgt ;P

Awan Biru berkata...

Karipap Karipap Cinta? Demi cinta sanggup berbohong. Wayang seram tidak terlalu minat.

Hanis Azla berkata...

mcm best aje dua2 movie tu..

si para para berkata...

karipap cinta tu macam best nick.kelakar

ayie berkata...

perghh nik minat cite melayu .. igtkan obese je

kella berkata...

huuu.. banyak gak ye citer2nya... =)

chemay berkata...

cerita flat 3a tuh macam bestt..
huuuuu
hantuuuu

Judiene berkata...

Erkk!
Dua dua cam tak menarik je.
Citer seram Malaysia sekarang mostly cam cliche dah la.
Seriously.

munira sajuti berkata...

karipap2 cinta tuu. HAHA tapi gambit ade. tak minat gambit. sejak dulu ,

black cat berkata...

crita mlayu da meningkat n makin best+merapu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster