Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 7 Mei 2011

NICK IRFAN TIADA LAGI!!

Salam.. Apa Khabar semua warga blog 1 malaysia! sihat tak? sudah makan? dah mandi? ok! mesti korang terkejut baca tajuk kat atas kan? eh!!!! tunggu....

ha! korang baca tajuk kat atas tu jangan pikir aku dah meninggal plak? habis yang tengah tulis entry ni sapa? takkan hantu plak? aku masih hidup lagi la!!! sebenarnya aku nak berehat dulu dari arena blogging ni sebulan kot? tengok la macam mana bulan Jun kot baru aku aktif balik sebab aku takde mood plak nak berblogging sekarang? sebab laptop aku buat masalah dulu tapi sekarang laptop aku dah ok pun mood masih tak datang lagi jadi aku ambik keputusan yang drastik nak berhenti dulu blogging ni...

Tapi nanti bulan Jun insyallah aku akan kembali dengan wajah yang baru dengan entry yang lebih menarik nak tahu apa? meh sini nak bisik..


ops! Gurau jer..



Oklah nanti kita jumpa lagi bulan depan insyallah kalau panjang umur akhir kata aku ucapkan buat semua rakan-rakan di alam maya ni semoga berjaya dalam arena blogging aku tahu korang semua boleh!!! apa-apapun majulah blog untuk negara!!

terimalah hati aku untuk kalian semua!!!

oklah...


Jumpa lagi bulan Jun ni! Assalamualaikum...



P/S=harap-harap bulan depan semua bloglist aku masih aktif kalau tak? nampaknya susah nak berjumpa la nanti.. (kalau korang nak membantah aku nak berhenti sila nyatakan aku nak tengok ramai perlukan aku di blog atau ramai tak suka? sebab aku takde mood lagi nak update tapi kalau ramai nak aku teruskan apa boleh buat aku akan cuba gagahkan diri update blog semula)

30 ulasan:

Shima Hishamuddin berkata...

hurm bulan depan da kne masuk u, susah sikit nk aktif. haha.

cik sakdi berkata...

haha nick, tajuk entry memang saspen gler.. tp xterfikir la plak meninggal ke ape. haha jumpe jun nant. :)

chemay berkata...

gudbyeee
nanti berbelog lagi tauuu..
take caree
:)

puteri ain berkata...

see u in june :)

Awan Biru berkata...

Selamat bercuti sakan ya. Tapi, janganlah berhenti berblog pula. Sayang tau. Blog saudara ni berbeza daripada yang lain.
p(^^)q

Sang Pemerhati berkata...

janji Jun mesti update...ok ? :)

Wani WW berkata...

aLaaa .. nick takda mood puLak .. anyway , biLa nick dah ada mood terus bLogging kayh .. have fun ! :)

KHRLHSYM berkata...

jangan hentikan penulisan kau irfan.

black cat berkata...

haha patut la pelik ur blog da x aktif cm slalu...same thing as ak pon smer gak laptop wt hal...

azi nur berkata...

uii lamenye jun!

senydream berkata...

chaiyok2!...:)

zulkbo berkata...

salam..
ermmm..
memang gempak tajuk entri
saspen gak..he he

asliner berkata...

tajuk memang sudah bikin gempaq..
aiya..
saya baru nak aktif balik sebab hari tue peksa..
tapi nick pulak nak brenti sementara..
ikut kata hati jer..
kalau rase blom ada mood jangan blog..!
kalau ade mood balik update ya! =)

dill berkata...

nick, nak g mane. duk sini diam2

dill.

WanFadhilah berkata...

lama jugak sebulan tu. huhu..

takpe2, ambik mood dlu. kumpul cerita bynk2.. hehe

qyqa berkata...

saya pun dah nak sambung blaja balek ni, pasni x bole nak blogging sangat..huhuhu

Judiene berkata...

Alaaaa!
Alaaaa!!!

si para para berkata...

err nick..tak kan nak off sampai sebulan..
lama tu...

pawaka19 berkata...

aik ramai bolgger2 yang macam da takder mood nak blogging..termasuk aku hehe

alimaz kembara terasing berkata...

nak pi mana plak...

Hanis Azla berkata...

insyaAllah.. bulan jun nnt, kita jumpa lagi..

Oasis berkata...

Lambatnya nak tunggu bulan Jun...Huhuhu

Nur Khairiyah Munit berkata...

apelah nick ni.time saya dah free awak pulak nak rehat ye. oke take care.. ;)

Anati Soki berkata...

nick p mana????
T___T
akan ku rindui entry2 mu wahai nick :D

princess ain ♥ berkata...

waitin'...=)

seminggu sekali berkata...

nick sambung belajar ke?

zaty luvlianncezzz berkata...

nick.hope to se u soon.huhuhu

Mari menghayati di cni
new hope

ayie berkata...

perghh lama gila cuti.. tak dapat la tengok lagi pic pelik pelik kat sini..huhu

Anne berkata...

alorh..jgnla behenti..'wahai mood en.irfan dtg la ke mari..pastikan en.irfan terus menghapdet blognya :P

Cahya Qasehnya berkata...

alaa. penulis kegemaranku prgio bercuti!!

~Bilet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster