Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 5 Jun 2011

DIA NI MANUSIA KE APA NI??

Salam.. kali ni aku nak tunjukan video yang agak mengejutkan di ambil oleh lelaki yang tak sengaja merakam fenomena aneh ni! hmm..aku bila tengok ni terpikir jugak mamat dalam video ni manusia ke? sebab kebal giler badan dia ni...





P/S=aku rasa dia ni mungkin alien kot? atau video ni adalah camera trick semata-mata? entahlah bak kata nabil "pikirlah sendiri" hmm... macam mana dia boleh tak cedera langsung????

10 ulasan:

dill berkata...

omaigad.

serius ke ni? kot trick kat mane2 ke

dill.

Sang Pemerhati berkata...

hahahahahahha....dah macam iklan tweesties lak dah..tapi lagi gempak...

Syazwan VL berkata...

nampak mcm membohong je.....tp xtau la kalo dia superhero kan...hahaha....anyway lama x nampak ko..welkam bek

Wani WW berkata...

uish ! dah jatuh kena Langgar Lagi .. kebaLnya =.= .. tapi kenapa badan dia macam fLeksibeL time jatuh bergoLek tu eh ? macam peLik ..

Wanie Affandi berkata...

rase cam tipu pon ye..hahahahha

ayie berkata...

hahaha gilo gilo...

alah cara dia jatuh tu mcm tetipu je.. mana dapat video ni??

Munirah Ismail berkata...

mcm trick je.. (-.-)'

Raji and Yeen berkata...

yg time kt keta tuh mcm xreal jer owh... hahaha menakutkan gak tu @@

difficult easy. berkata...

camera trick ni. xlogic lah. haha.

asliner berkata...

WAA!
rasenya encik nie macam mabuk jer..
bangun pun macam tak betul..
ahaha..

p/s: nick, awak kene tagged..kalau rajin buatlah..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster