Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 17 Jun 2011

PENGOTORNYER!!!

Salam.. kali ni nak tunjukan sesuatu yang agak kotor dan jijik di lakukan oleh seekor binatang ni! memang pengotor siot! sapa berani tengok sila la tapi aku tak galakan.. hehe





P/S=aku rasa binatang ni mungkin mengalami masalah mental yang agak serius! phuih! memang pengotor tak dapat aku bayangkan slumber je dia buat aksi tu! memang tak malu.. hahahaha

15 ulasan:

YanTzYanTtiE berkata...

eiuwww...sgt sgt :S

::FAIZ FARISH:: berkata...

tak suka binatang ni

dya adriza berkata...

euwwww!!!!!!!!! kena brainwash budak nih..

*lama x dtg sini..sori. bru smpat blogging blk

cik enta berkata...

ahaha . ada plak video mcm tu r irfan :P

cemomoi berkata...

kotor... line pon tak eeelok dibuatnya

Sang Pemerhati berkata...

errrkkk.... o.O !!!

chemay berkata...

dah la hodoh.
buad mende bodoh pulak.
aiyaa binatang nie/
-.-

puteri ain berkata...

tah pape . hehe

Raji and Yeen berkata...

erk =.=
manusia lgi pngotor pun mngkin ad

FidDa berkata...

erkkkkkk!! huhu..adoi..huhu

kiwi berkata...

ook..x nk tgk..huhu..nmpk gmbr video dpn je..

ayie berkata...

haha bodoh..haha

Judiene berkata...

Ala, line internet aku slow ar bro, susah pulak nak tengok video neh.

Wanie Affandi berkata...

blom start vid ni dah tau dah..hahahaha..giler geli...=="

asliner berkata...

ini memamg mental betul nie..
pengotor giler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster