Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 6 Jun 2011

PRANK MEMBAWAH PADAH!

Salam... kali ni aku nak tunjukan video sorang mamat ni nak prank member kat tempat keje dia ? ha! korang tahu apa itu prank?? prank tu macam nak kenakan orang la? ala..lebih kurang macam wakena beb jugak la tapi mamat dalam video ni nak prank member dia kat office cara dia agak kejam jugak!! tapi prank dia membawa padah nak tahu kenapa cuba tengok video bawah ni..



video
P/S=lepas aku tengok video ni aku tak tahu sama ada nak gelak ke nak simpati? hahaha hmm..

15 ulasan:

Freaky berkata...

haha tu mesin fotostat kan ? rosak terus

Paling Takot Bila Blog Walking

Hans berkata...

simpati pun ada
nak gelak pun ada
:-)

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

Srikandi Cinta berkata...

Laugh** tak de keja lain gak nya haha

Iznie berkata...

adeyh, kesian la kawan... :(

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

Jom Terjah entry terbaru ??
modifikasi proton satria

iiissshhhhh lama aku ta ziarah kamu lahhhhh.... kadang prank membawa padahhhh.... so jgn buat sesuka hati pada kangkawan

Raji and Yeen berkata...

Bgus btol prank der =.="

Cik SHiNJU berkata...

niat nak bergurau..heheh
berat sgt kot...itu petanda dia kena kuruskan badan..huhuh

::FAIZ FARISH:: berkata...

bodoh punya kerja

Ayuni berkata...

prank yg x elok....

chemay berkata...

errrr..
luka lah dia.
hehe

Drunbella Khoo berkata...

hahaha.
tak agak2.
padan muka dia.
dah tau badan berat, lagi mau dok atas tu.
kompem laa pecah.
:p

Hanis Azla berkata...

nak prank org sekali pun kena beringat juga kan..

pawaka19 berkata...

mak ai..koyakla bontot dia

asliner berkata...

tak dapat tgk lah nick..huhu

zainal berkata...

aku rasa dia punya benih dah rosak semua dah tuhhh...kesan radiasi..

Cannot activate autocad 2009

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster