Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 12 Jun 2011

CAPATI TERBANG!

Salam.. kali ni aku nak tunjukan video yang agak memeranjatkan! korang baca tajuk pun rasanya korang tahu apa dia? kalau nak tahu lebih lanjut sila klik video bawah ni..


video

P/S=teringat plak cerita LAGI-LAGI SENARIO sapa ingat!! scene roti canai terbang yang wahid buat tu?? ha! itu kita tengok dalam filem ingatkan tak wujud rupanya luar filem pun wujud jugak.. hebat betol kan mamak ni??

10 ulasan:

Sang Pemerhati berkata...

hahah..cubalah buat...kasi terbang tak turun2...

zara_sepet berkata...

pergh gila...trbaik doh hahahha mau belajar dr beliau meow~

kiwi berkata...

whoh! terer la, tak jatuh satu pun. ni lagi hebat dari senario ni

syrupmasin berkata...

haha..nak try belajar lah :D

ayie berkata...

haha tapi kat senario tu nampak bebeno menipunyee..hehe

Hans berkata...

mak aih
berhabuk la roti canai tu cam tu
hahahahaha

Cita - Cita Hans Dolu - Dolu

Hanis Atikah berkata...

wow..menarik.. best3x.. spe mkn rasa mcm terbang..hehehe

chemay berkata...

wahhhh..
terbaek lah mamak nie

Hafizi berkata...

hebat2

Hafizi berkata...

aq komen 2kali boleh kan? hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster