Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 13 Jun 2011

APA TINDAKAN KORANG?

Salam... korang cuba tengok video ni nak kata perempuan gila aku rasa dia waras tapi kalau waras kenapa dia tak paham bahasa ek? hahaha


video

P/S=kalau korang di tempat perempuan yang jaga library apa tindakan korang ye? kalau aku baling je buku kat muka dia.. hahaha

10 ulasan:

Freaky berkata...

haha ape cerdiknya order beger kat pustaka

Sang Pemerhati berkata...

doyy,..mne die bljar erk..=="

Wanie Affandi berkata...

hahahahahahah...sah tak makan ubat lagi tu...=DDD

Ewan Zulkarnaini berkata...

baling je buku haha

Fello Ariza berkata...

beauty is nothing without a brains.. ayat dlm iklan neyh power ar..hehe

cikenta berkata...

hahaha .. nice to see .. mana awk dapt eh video tu ??

nairaariaa berkata...

huu..kot2 die nak buku resepi buat burger kot...he~

NICK IRFAN berkata...

terima kasih semua!

Zainal berkata...

mmg bodo

Hafizi berkata...

nick aq dtg komen lagi.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster