Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 6 Jun 2011

LAGU PUKI?

Salam.. nanti korang tuduh aku mencarut plak bila baca tajuk kat atas ni? eh!! bukan aku nak mencarut tapi dah memang video ni lagu dia lagu puki huh! tak percaya korang tengok la sendiri..



P/S=macam pelik je lagu ni perkataan puki dia sebut banyak sangat daa...

15 ulasan:

arenafon berkata...

first time bos aku gelak depan aku nih dengar lagu nih....berair mata aku tahan perut gelak....

chemay berkata...

pelik2 je lagu
-.-

ïêmå å¢klê§ berkata...

ishhh...
lagu budak pun nak mncarut..
hahaa

jeely jelly berkata...

haha.. dah kene sangat lah tu name binatang pendek berkaki empat tu, pukii.. haha... tp lagu die cm comel je.. hahaha

ika berkata...

hahahahaha~ xtahan gelak dgr lagu nie! tlg2...kelakar gler! haha~

::FAIZ FARISH:: berkata...

aku dah dgr lama lagu ni... klakar

alimaz kembara terasing berkata...

hahahha

Hans berkata...

hahahahaha
lawak2
tergelak2 aku dengar

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

ayie berkata...

haha..macam ni pon ade ke..hehe

ABU berkata...

hahahaha aku dah tahu ulas cam ne...hahahhaahha

SyazWaniAmira berkata...

lagu zmn skg pelik2 je huhu

Raji and Yeen berkata...

hahahah khinzir dlm bhse china puki eh o.O

asliner berkata...

taK naklah bukak..=)

dill berkata...

hahahahah!

tak tahan wei

dill.

Sang Pemerhati berkata...

serba salah pulak...mula-mulanya saya beristgifhfar...lepas tu boleh lak terbantai gelak..=="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster