Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 12 Jun 2011

KUCING BERTINJU?

Salam... kali ni aku nak tunjukan video bila tetiba seekor kucing minat bertinju!! tak percaya? tengok je bawah ni...


video

P/S=comel la plak aku tengok? agaknya kalau la dia bertinju dengan anjing boleh ke dia menang ye? hehe

11 ulasan:

adwafarahin berkata...

excited btl die tgk gusti hehehe
comel je :P

IMANSHAH berkata...

lama tak singgah sini

wah kucing pun nak bertinju

chemay berkata...

comel!!!!!!!!!!!!
macam dia pulak nak bertinju..
nak ajar kucing chemay bertinju lah.
nanti nak rakam
letak kat belog..
hehe

zulkbo berkata...

salam Nick..
alahai cutenya
bertinju dengan
anjing erkk..?
lagi cute nanti
:D

Shima Hishamuddin berkata...

penah tengok hamster bergusti ? hahaha datang rumah kalau nk tgok dorg gadoh. hahahaha

Cikgu Fikri berkata...

ala..
tak boleh nak loading,
beruk band aku dlm keadaan dtg bulan skrg..
slow...
hurm.........

Raji and Yeen berkata...

agknyer klo ksi der tgk wwe msti dia jdi cmtuh gak kot
hahaha

::FAIZ FARISH:: berkata...

kucing mmg comel dan menarik perhatian

zazaw berkata...

kemain exited tuu ha
ahaha

Hans berkata...

hahahahaha
comel plak aku tgok
nih kalau lawan manusia yang takut kucing pun leh menang kucing nih
ekekekeke

Juvana Episod 8

Sang Pemerhati berkata...

eeeeeeeeiiiii !!!very the tomey laaa...wahahaah..ini boleh ajak match nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster