Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 19 Jun 2011

OFFLINE SEKEJAB

Salam.. kali ni aku nak offline blog kejab nak rehat lagi sekali macam bulan Mei dulu? hehe masa bulan Mei aku rehat sebulan dari blog takde pun entry baru dulu masa tu aku ada keja sikit sibuk buat bussines jadi aku rehat la dulu tapi kali ni aku nak rehat sebab heboh orang cerita isu godam-mengodam takut plak aku nak aktif blogging ni! lagipun blog aku ni sekarang nak upload video pun susah dulu senang jer? adeh...

Jadi aku ambik keputusan nak rehat dulu la dari blog lagipun sekarang tengah hangat isu godam ni nanti dah reda isu godam ni aku aktif semula kot? insyaallah...


P/S=aku nak rehat dulu tapi tak tahu sampai bila tengok la dulu 2 atau 3 hari? atau sebulan? atau.. hehe apa-apapun nanti jumpa lagi la ye! assalamualaikum.. hehe

22 ulasan:

Miss A berkata...

alamak, nak rest ke?boringlah tak dpt tgk entry best2 lagi :(

asliner berkata...

kenape nick..
awak pun penah godam web orang lain ke? hehe

ok..
selamat berehat..=)

Faraa Eiman's berkata...

lame sgt sebulan 2 =='

Oasis berkata...

Jangan lama2 sangat k... Tak faham ngan kes godam menggodam ni.

stuck berkata...

jgn lelama...t blog ko lapar...hahah~ ;P

dill berkata...

rehat lagi nick? adeh

dill.

chemay berkata...

see you soon
:)

Shima Hishamuddin berkata...

gonna miss u. hahahahahahaha. joke2.

puteri ain berkata...

rest jangan lama2.. hehe

YanTzYanTtiE berkata...

wah...bercuti ke?

Hanis Azla berkata...

selamat berehat nick.. jgn lama sgt sudahlah.. he..he..

Sang Pemerhati berkata...

erkk..awak takut kena godam ey ? k..bubye..

Raji and Yeen berkata...

hahahha sian kau penat tiap2 ari cri video @ gmbar menarik
hohoho
btw btol ke kau eja sekejab tu?
bkn sekejap ke o.O eh ker ak yg salah eja slama ni

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip beli kereta terpakai

uihhh aku baru ajer datang dah off lain plak tak pe lahhh aku setia menunggu

Hans berkata...

selamat berehat :-)

Syaitan Memang Durjana

ayie berkata...

laaa rehat lagi..hehe

ke tgh buat siapan tunang..hehe

ïêmå å¢klê§ berkata...

g la rehat..
blog iema xfemes orng nak hack..
haha

Cik SHiNJU berkata...

Selamat berehat...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

uihhhh lamanya ko ooff ni

Adzriel @ Liza AB berkata...

masih berehat lagi?

Iznie berkata...

uishh, ko?

biar betik? aku baru start blogging ko dah off balik....


pape pun jgn lama2 cuti...mcm aku yg malas update blog...heheh

zaty luvlianncezzz berkata...

nick..cepat la muncul :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster