Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 3 Jun 2011

SUARA MISTERI DISEBALIK LOGO YAHOO!

Salam... aku tak pasti benda ni korang tahu ke tak? tapi try buka laman web yahoo lepas tu kalau korang berani la!!! lalala ha! yang lemah semangat jangan plak buat ok! hehehehehe nampak tak logo kat bawah ni...


YAHOO! (kalau berani aku bagitahu siap-siap la cuba klik kat tanda seru tu nanti ada suara misteri yang keluar) suara tu agak menyeramkan tau! lalala... hehehe eh! tak percaya plak? ingat aku tipu ek? ok kalau tak percaya ce buat tengok nanti kongsi dan ceciter ok apa korang dengar... lalala..


P/S=yang mana dah try bagitahu la apa korang dengar ek? ceciter kat sini... hehehehehehehehehehhe

11 ulasan:

Shima Hishamuddin berkata...

hahaha dia cakap, YAHOOOOO ! tininggggg. hahahaha

aidamohdnazib berkata...

betul lahh..die berbunyikkk..kahkah

chemay berkata...

haha tak ada kerja lah nick irfan niee..
:D

Hans berkata...

owh
ada bunyi ke
aku try la pasnih
tq bagitahu
ehehehheh

zaty luvlianncezzz berkata...

dy ckp....
"sengal ko!"

hahahahaha

mari menghayati di cni :)
happiness no mystery

Sang Pemerhati berkata...

eleh..suara kitap un sedap lar wat camtu..wahahah...yahooo~oo~oo~

sugar2 kapas strawberry berkata...

lama tak dtg blog nick :)

Wanie Affandi berkata...

yahoo hantu.....heheheh

azi nur berkata...

ado pulak...hehee

BLADE EDGE berkata...

huhh!! malas layan!!

nero berkata...

betul la, ada suara. tapi suara koir. betul ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster