Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 13 Jun 2011

JARI TANGAN SIAPA NI??

Salam.. kali ni aku taknak letak entry video sebab asyik letak video je? nanti korang boasan plak? ha! ada orang tanya aku mana dapat video yang menarik kat setiap entry aku? 80% orang bagi kat emel aku selebihnya aku search sendiri kat youtube setakat ni kat pendrive aku ada 50 lebih video menarik untuk diletak kat blog tapi next entry aku letak lagi k tapi tu tak termasuk lagi orang hantar kat emel aku.. hehe

Ok! kali ni aku nak tunjukan jari tangan! apa yang pelik kat jari tangan ni? nanti aku bagitahu korang tengok-tengok la dulu..








P/S=ha! dah tengok jari banyak-banyak ni? korang rasa apa? eh!! bukan jari betol daa.. sebenarnya ni adalah sabun mandi tapi dorang buat berbentuk jari manusia produk dari jepun kalau tak salah aku? tapi agak menyeramkan kalau nak guna kalau macam ni la bentuk dia.. hehe

10 ulasan:

adwafarahin berkata...

ingat die potong jari org la kan
-___-"

Shima Hishamuddin berkata...

sabun ? erkkk, macam chicken fingers. hahahaha. makan2.

kiwi berkata...

ngee~jari ape macam tu. ngeri!

Fyzal berkata...

seriously aku takkan guna sabun ni. scary dowh.. hahahaha.. apa khabar brother. lama tak komen2 kat sini.

MR. SYAH berkata...

sabun ker?lah mati2 aku ingat sosej bentuk jari... heheh..

chemay berkata...

errrr..
nak mandi guna sabun nie?
tak bersabun la chemay nampaknye
hehehe

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
Sejarah mitsubishi lancer dan enjin mivec

kalau jari ayam tu leh makan tapi kalau jari manusia tu eeeemmm gigit ajer biar dia rasa sakit

::FAIZ FARISH:: berkata...

lol

Tanpa Nama berkata...

eee geli

Hafizi berkata...

agak kretif

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster