Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 16 Jun 2011

OFFICE DALAM HUTAN?

Salam.. tadi aku jalan-jalan ke blog orang lain tetiba ternampak gambar yang unik ni! jadi aku pun ambik la untuk kongsi-kongsi dengan korang kat sini "office dalam hutan!' nak tahu macam mana tengok la gambar kat bawah ni...









P/S=best kan kalau kat malaysia ada macam ni? hehe kalau ada aku orang pertama yang pergi minta keja sana! hahaha lagipun yela tenang je dok dalam hutan takde gangguan nak buat keja pun senang tapi yang tak best nak cari makanan yang susah nampaknya semua kena bawak bekal makanan dari rumah la...

17 ulasan:

arenafon berkata...

kalaulah office aku macam nie...

::FAIZ FARISH:: berkata...

hebak..... ambo suko

baincardin berkata...

car park dorang kt maner? :)

puteri ain berkata...

unik betul ! nk g keje pun x jam cmni .hehe

Fyzal berkata...

environmentalists sungguh.. nice nice.

ayie berkata...

haha baru la masyuk keje dengan monyet beruk ular..haha

syAzAnA berkata...

woooo. bestnyaa! tenang jeh nak buat kerja.

chemay berkata...

chemay pon nak lah pejabat macam ini
tenang je
tp bila kena serang
tak ada orang tahu
eh takot pulak
-.-

Fyqa berkata...

adehhh.

*trus b'angan ;)

Hanis Azla berkata...

klu tension pandang aje hutan2kat luar tu terus tenang aje rasa kot.. bestnya..

KUREKURE COMEL berkata...

perhhh...mcm syokkan..harap2 takde binatang buas la kan...hihihi

Raji and Yeen berkata...

eh yg nombor 3 tu mcm ak xnmpk sgt jer owh o.O

Hans berkata...

aku kalau suasana dan hiasan xapa la
tapi kalau betul2 xmau la
kang datang rimau gajah naya ja
hahahaha

Review Filem Green Lantern Disini

dill berkata...

mcm cool kan? tenang. aman damai :)

dill.

sugar2 kapas strawberry berkata...

green enviroment

cik enta berkata...

hehehe . awk buat la irfan . nanti awak cari saya jadi staff awak r .:P

ïêmå å¢klê§ berkata...

boleh jimat ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster