Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 15 Jun 2011

KESIAN BABY NI?

Salam... kali ni aku nak tunjuk satu video kalau korang tengok apa la nasib seorang baby ni? kesian plak aku tengok nak tidur ada je gangguan... hahaha




P/S=tapi bagi aku reaksi baby ni bila dia terkejut serius comel! hahahahahaha

15 ulasan:

Anati Soki berkata...

ahaha.. comel kot!

cik enta berkata...

hehehe , comel la baby tu irfan . :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

kesian dia... bapak kejam

wa khairul onggon berkata...

Hahaha.. part yg last seklai tu tak menahan lah... hahaha..

*siap promote entry ni dlm twitter :)

zazaw berkata...

kehkehkeh
kelakar
kesian baby tuuu haaa

chemay berkata...

ayah dia kejam gileeeee

Raji and Yeen berkata...

hahahaha klakar gle xdpt der tdo kalau asyik berdengkur jer xD

Shima Hishamuddin berkata...

hahaha kejam gilaa, dia main2 je =.= sian baby tuuuu

Sang Pemerhati berkata...

keciann...tapi comel muka baby tu~ ekeke..

YanTzYanTtiE berkata...

auuwww +.+

puteri ain berkata...

baby tu comel oo.. bapak dia jahat . haha

mia.azlin berkata...

kelakar + comel ! hahahah :D

asliner berkata...

seorang baby sedang tidur..
dan ayah di sebelah..
kompem agenda berdengkur ayah die..!
kesian baby tue..
tapi sangat comel lah..
comel jer cara die terkejut..hehe

cemomoi berkata...

sapa bapak dia tu?

dill berkata...

ayah die jahat. sian sie

dill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster