Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 8 Julai 2010

TAFSIR MIMPI ANDA "part 9"

Ha! sambung lagi! awal plak aku letak sambungan tafsir mimpi ni tengok je la sama-sama yer? sebab nanti aku nak tengok bola lepas tengok bola nak tido terus? hehe eh! Spain lawan Germany kan pukul 2.30 pagi nanti?? korang sokong mana? aku sokong spain! hehehe.. ha! dan lagi 1 aku dapat award lagi! dari melati daisy! terima kasih melati! alamak! link blog dia aku lupa nak copy? sory...





181 Mimpikan seorang wanita pengsan di hadapan anda: Akan cepat ketemu jodoh.

182 Mimpi kemaluan terlepas : Akan menderita kesusahan yang besar.

183 Mimpi kepala keluar tanduk : Akan ada perselisihan faham.

184 Mimpikan telanjang : Alamat mendapatkan malu

185 Mimpi kepala timbul luka-luka banyak : Akan memperoleh keuntungan.

186 Mimpi kepalanya dipegang orang : Bagi bujang akan mendapat jodoh dan rezeki

187 Mimpi kolam di halaman rumah penuh kotor : Akan dapat wang banyak tak di duga

188 Mimpi kucing masuk ke rumah : Alamat ada orang mahu menumpang ke rumah anda

189 Mimpi lebah bersarang di tepi telaga : Alamat yang mimpi mendapat kemulian

190 Mimpi terlepas dari suatu bahaya : Akan segera sembuh dari sakit.

191 Mimpi makan belalang : Alamat memperoleh wang yang halal.

192 Mimpi makan buah anggur : Akan menerima harta pusaka

193 Mimpi makan buah epal : Alamat akan sukses.

194 Mimpi makan buah delima : Alamat akan bersenang hati.

195 Mimpi makan buah kelapa : semoga tabah dalam menghadapi musibah.

196 Mimpi makan buah kedondong : Alamat kesihatan badan terganggu.

197 Mimpi makan buah kurma : Anda sedang dicintai seseorang yang anda tak kenali.

198 Mimpi makan buah nanas : Alamat anda bersuka cita.

199 Mimpi makan buah peer: Alamat memperoleh kerugian.

200 Mimpi makan buah betik : Akan memperoleh harta.



P/S=ha! ada tak mimpi korang dalam ni?? kalau tak jumpa jugak tunggu part ke 10 nanti yer? hehe


SPAIN 1 VS 0 GERMANY aku pelik tengok jerman lawan tadi? macam menyerah tanpa bertanding je? kena pukau ke? atau kena sumpahan sebab kalahkan agentina?? sbb sebelum ni pasukan yang kalahkan agentina tak mungkin ke final! itu fakta yer... tapi! serius memang berbeza perlawanan jerman yang sebelum ni! mungkin sebab thomas muller takde kot? apa-apapun tahniah buat toyol! haha hebat jugak dia! aku ingat Villa atau Torres yang score rupanya puyol! tapi aku tak suka dengan pedro! tamak! tapi inesta,casilas,sergio ramos dengan xabi alonso memang terbaik! haha apa-apapun tahniah buat spain akan bertemu belanda! aku rasa la spain menang la piala dunia ni? jadi dua piala dorang sapu!! EURO 2008 dan WORLD CUP 2010! sebab tengok belanda lawan uruguay nampak belanda tak berapa kuat pun! hehe dah akhir kata paul the octopus memang hebat! YAHOOO!! happy giler aku!!! pasukan aku sokong dua-dua ke final!!!!! hahaha

36 ulasan:

hentakbelipat berkata...

kena print nih...hhaha buat rujukan

zulkbo berkata...

Salam bertandang
sementara menunggu
perlawanan bola
terhebat 2010
Spain VS germany

cemomoi berkata...

jerman main cam budok skuloh... aku tengok dalam mimpi la sebab tetido layan dorang main

FyZa berkata...

huhu..again? ok la 2..harap team adik sokong mng la wc nti..;p

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

keciwa... sotong jht =(

Ann berkata...

tu la lumpuh psl mueller xmen kot...
akak pk ni ke germany yg same klhkan argentina baru ni...

NARDtheNERD berkata...

cheh~
team kalahkan argentina xleh masuk final tu fakta ek dik?
hehehe~

Cik SHiNJU berkata...

Adik....hahaha akak setuju 100%
Spain mmg akan jd juara...
Belanda x best mane pun...lalala :s

mr.syazwan berkata...

aaaaaaaaaaaaaaa

jerman kalah siot...

huhuhu

pisst semua list2 mimpi tu ku x nah pun melaluinya...

next list...

haha

Fakhrur Razi berkata...

owh man =.="
german kalah
mmg kalah abis team yg ak sokong nih

chekgu Moe berkata...

alamak. kalo mimpi mengandung? hehe..

ala..semalam tak tgk bola. spain memang eh? yes!! hehe..

reen_sofee berkata...

kalo mimpi yg kite ingat tuh betol ke tak kan jadik kenyataan??

sugar2 kapas strawberry berkata...

da byk mimpi awk letak kat cni.satu pon xsama ngn saya.ad part 10 x?

Iznie berkata...

aku tanak sokong, sbb pasukan yg aku sokong sume kalah...haha
same macam world cup lepas, masa aku form 2 dulu....punya la sokong api germany..smpai sanggup brjaga pagi2 buta2 tue...adoyai!
tahun ni aku beralih kasih kepada argentina plak...tapi kalah jugak...hohoho

p/s :: takde pun encik mimpi sy...next2....heh

NICK IRFAN berkata...

HB=hahahahah xpe2 ambik jer...

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=oh... hehehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=jerman mmg x best!!! rasanya uruguay akan menang nnt...

NICK IRFAN berkata...

fyza=nk buat mcm mne kak? sy peminat bola sepak? hehe

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=eh! akak sokong jerman ker?

NICK IRFAN berkata...

ann=mngkin sbb muller kot?

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=eh! btol la kak tu fakta...

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=hahhaah tau xpe ka... spain juara!

NICK IRFAN berkata...

mr syazwan=eh! xde lagi ke? xpe2pun part 10 plak nnt? hehe

NICK IRFAN berkata...

fakrur razi-eh! skrg ko sokong mne plak nnt?

NICK IRFAN berkata...

cikgu moe=eh! yg tu dalam entry lepas la...

NICK IRFAN berkata...

reen=eh! yg tu x thu plak?

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=part 10? ade! tunggu,.....

NICK IRFAN berkata...

iznie=ko sokong je spain sah akan puas hati! hahhaa

AngahSayang2314 berkata...

nick akak tak ada la mimpi nie hehhee..

ramalan akak salah lagi hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=eh! xde ke? xpe2pun tunggu seterusnya...

ice juliette berkata...

suke buah epal.. hehe.. ^^

NICK IRFAN berkata...

ice=eh! hehehe :)

annfrendly berkata...

hihiii.. tapi akak suke belanda.. hope belanda menang ;)

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! akak minat belanda ke? ok? kita tgk nnt sape menang? hehehehehhehehehehhee

Tanpa Nama berkata...

My brother rеcommended I might like this web site. He
was totally гight. Thіs pοst аctuаlly made my day.
You саn not imagine just hοw much timе I had ѕpent for thіs info!
Thanks!

Also visit my ωeblog: get rid of hemorrhoids

Tanpa Nama berkata...

When I inіtially commеnted I аppeаг tо have clicκed on
the -Nοtify me whеn nеw сomments arе aԁdеd- checkbox and nοω whenever а
comment is аdded I get four emailѕ ωith the exact samе cоmmеnt.

Perhaρѕ theгe is an easy mеthoԁ yοu are able
to гemoѵe mе from that seгvіce?
Αppreciate it!

Alsо visit my ωеblog ... Hemroids-Piles.Com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster