Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 11 Julai 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP!!! "Part 1"

ha! hari ni aku nak tunjuk sikit gambar-gambar yang di edit guna photoshop! wah! memang menarik! aku tabik sapa yang buat ni! aku teringin jugak nak buat photoshop sendiri? tapi aku download dah sofware dia tapi try buat tak jadi-jadi pun? hahaha...




wah! kretif betol siap ada petak-petak lagi!





erkkk.. mengerikan tengok gambar ni? tetiba rasa phobia plak nak flash tandas lepas ni? hehe






huh! wah! memang dasyat giler babeng! hahaha





eh! dia ni burung jadian ke? sebab kalau serigala jadian tak mungkin? hehe





ouch!! sakitnya kena tumbuk...




P/S=sapa kat sini tau guna photoshop? sapa tahu aku tabik la kat korang! sebab aku tengok photoshop pun dah pening... hehe



GERMANY 3 VS 2 URUGUAY wah! memang perlawanan yang hebat! dengan kedua-dua pasukan serang menyerang! memang terhibur! gol plak selang berapa minit je masuk gol! perghh!! aku cukup puas hatilah dorang lawan tapi kesian kat uruguay last minit forlan sepak percuma kena tiang! kalau masuk la tadi sah! kena main dalam masa tambahan tapi uruguay memang hebat! lepas ni pasukan lain kena takut jugak kat uruguay ni tapi tak puas hati sebab jerman tak turunkan klose dan podolski! tapi dorang letak cacau dan kiesling! tapi apa-apapun permainan yang menarik! tapi harap-harap esok lagi menarik! Go Go Spain!!! harap-harap spain menang! hahaha

42 ulasan:

Sher berkata...

saya tengok photoshop blh sakit kepala..hehe

yeah!!! german menang..tempat ketiga (:

Fatin Aliyya berkata...

seram smcm jek gmbr lm toilet tue..nightmare kot..huu

aku pun x terrel ngt gn photoshop ni..msh tahap 1..haha.

yezzah!germany menang.=D

reen_sofee berkata...

menarik menarik!
tuh arr minta gak edit edit gamba neh tapi tak reti sgt!
huhuhu

Fyzal berkata...

aiseh bro.. hadiah utk follower no 123 je, next nye 234 plak. sory bro, tp aku ucapkan byk2 terima kaseh kerna sudi datang n follow blog aku. itu saja hadiah yg mampu ku beri :)

aku dulu2 ade la belajar sikit photoshop ni..tp memandangkan bidang study aku ialah "legal field", jadi tak dpt spend byk mase belaja benda photoshop ni.

selamat pagi ahad bro!

Cik SHiNJU berkata...

Uruguay main best td..
tp syg resultnye sama mcm masa lwn Belanda dulu...
kalau la Diego Forlan score mase dpt free kick last minute td kan...erm..

Akak pun tgh blajar2 edit guna photoshop nih...

ni haa org terer photoshop --->

http://idealogyc.blogspot.com

kumako berkata...

png nyerk.. reti mmg reti but bkn cmnie...

aqamz berkata...

saya tau guna photoshop jgk. tp klu smpi nk pusing terbalik gmbr mcm ni. mnta maap byk2. hehe

Cheqna berkata...

Photoshop rasanya tak susah, bila dah dapat tu seronok duk tukar sana sini..tp byk lagi nak kena belajar ni if nak dapatkan mcm gambar2 tu dik..

burung jadian tu..if jadikan siri tv or movie kat Langkawi, boleh buat tajuk "Lang Man @ Eagle Man"..hehehe...

German/uruguay sempat tengok sekejap..memang nampak best..tp slpas 1 - 1, tv pulak tgok akak..haha..

yup, go Spain!

:-)

Rowena Chasez berkata...

ya Allah dik..
mmg ngeri laaa...

kiwi berkata...

x reti la gune photoshop..dh la de byk layer..huhu

NAJ HEBAT berkata...

mula2 bukak..



wa tutup balik...





2 tahun kemudian..


wa bukak balik...





wa explore.. wa baru dpt kekuatan..







then, wa dah pandai..









tapi wa lambat 2 tahun..





budak dua tahun pon dah pro..






wa jadi malu.. wa delete itu photoshop..






babai..





wa tipu je tadi..





HAAHAAA... :p

xoxo

ice juliette berkata...

tka pon xgeti nk gune photoshop.. huk3.. nk blaja tp xde mase.. isk3 (T______T)

sya ar berkata...

haha.
sy pun xreti gune menatang tuh






(xsuke jerman. wahahahau)

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

best kan teknologi =)

ske sgt =))

senandung semalam berkata...

ini kt bahagian photoshop yg mne...
xpenah jmpe pun..hahahhha...

Fakhrur Razi berkata...

hahaha hebat tol depa edit
ala mne tmpt 1 dan 2 nih xD

sugar2 kapas strawberry berkata...

yeah.tekaan si paul benar belaka..
hihi ;DD

hans berkata...

hahaha
tapi ada yang masih xnampak real

game semalam best gila

mr.syazwan berkata...

tau xpe

photoshop buat tension

huhu

NICK IRFAN berkata...

sher=btol tu potoshop mmg memeningkan kepala...

NICK IRFAN berkata...

fatin aliya=btol3... sama la...

NICK IRFAN berkata...

reen=eh! btol tu... sama la...

NICK IRFAN berkata...

fyzal=oh mcm tu ker?tp ok la skurangnye ko ade asas aku ni langsung xde? adoi...

NICK IRFAN berkata...

kak yun=eh! dia terrer ke? kjab nk usah blog dia...

NICK IRFAN berkata...

kumako=awk reti ker? ok la bestnyer...

NICK IRFAN berkata...

aqam=eh! akak pun thu! jelesnyer...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=best tgk org buat pohotoshop ni... akak thu x?

NICK IRFAN berkata...

rowena=btol2... sy pun seram tgk...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=btol tu pwning...

NICK IRFAN berkata...

naj hebat=hahahaha sama la kita! haha

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=sama la kita tika...

NICK IRFAN berkata...

syar ar=susah owh...

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=tu la skrg mcm2 dh ada...

NICK IRFAN berkata...

senandung semalam=sy pun xthu..

NICK IRFAN berkata...

fakrur razi=esok aspin lawan.. ape2pun mmg hebat giler la org edit...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=hmm.. hebat giler paul ni...

NICK IRFAN berkata...

hans=btol2...

NICK IRFAN berkata...

mr syazwan=btol tu...

annfrendly berkata...

hahaha.. pic no 2 tu lawak... pandai dorang edit kan :)

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe btol3...

AngahSayang2314 berkata...

nick sekarang nie semua dah advance kan???

tapi keratif la dia buat

NICK IRFAN berkata...

angah=btol tu mmg kretif dorg ni,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster