Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 12 Julai 2010

SEPANYOL MENANG!!!! YAHOOO!!!

Yahoooo!!! sepanyol menang! 1-0 gol jaringan dari inesta menepati ramalan aku bahawa spain akan menang!!!! apa-apapun memang perlawanan kali ni memang rancak! serang menyerang! kalau tak salah aku 10 kad kuning dan 1 kad merah! fuyooo!! banyak giler! aku dah berkira-kira akan berlarutan ke sepakan penalti tadi? tapi bola lewat jaringan inesta meranap impian belanda! tapi aku rasa gol kemenangan inesta tu berpunca kad merah yang di berikan oleh heitinga sebab dia pertahanan kental! jadi dia dah takde? lagi senang spain nak score gol! walupun gol tu agak kontravesi? hehe tapi perlawanan yang paling dramatik! dan spain pun layak untuk menang! Spain menang dengan Portugal? Paraguay? Germany? dan Belanda sendiri semua 1-0!!!!! haha yang paling penting tepat jugak ramalan paul the sotong! hahaha..



=EURO 2008=
=WORLD CUP 2010=



tahniah kepada Xavi,basquet,casilas,toress,villa,alonso,puyol,caplediva,pique,ramos,navas,pedro,fabregas yang paling penting penjaring gol INIESTA!!!! Go Go Laroja!!!




macam dalam gambar ni aku lompat tadi! hahahaha



P/S=ESPAÑA equipo es grande y nadie del mundo! ESPAÑA mi última esperanza de ganar otra vez! ESPAÑA vida! felicitaciones! eres el mejor!

36 ulasan:

mizzura berkata...

ahah....betul cakap paul..so next time world cup..paul sorang jer lah main..
sebab dah tau siapa winner... :-)

Cik SHiNJU berkata...

Irfan,akak rase akak lompat lagi tggi td...coz akak skg Spain dr awal pusingan kelayakan lg...heheh..

annfrendly berkata...

hihiiikk..
agak ingatkan belanda yg menang...

hahaha.. adik loncat camtu.. naseb baik tade kipas kat atas.. kalau tak aje naye dik oiii... hehehhe

Fatin Aliyya berkata...

huhu sedih holland x menang tp x per ak cool jek.no 2 pun okey.ekceli ak lbh die hard fans brazil n germany.=D

norain ishak berkata...

oyeah! hari yang menggembirakan bagi penyokong spain! viva espana!

NARDtheNERD berkata...

fabregas...
aww aww..=))

cemomoi berkata...

spain menang koi tergenang... heee layan tv sambil tido...

Cheqna berkata...

amboi melonjak sakan dia ye..hehe..kak tengok separuh je dik, macam boring je first half dgn kad kuningnya n kosong2 gol so baiklah beradu..haha

:-)))

Ann berkata...

kad merah tu..mcm xptut jer diberi..tak nmpak pun tackle teruk..

sedih :(

mr.syazwan berkata...

yeeahhhh

knp ltk gmbr mamat tu loncat...

nak tgk gmbr ko loncat...

mst comel...

wakakakaka

Ayue Aishah berkata...

yahoo.... spain menang!! hehehe.. biler pasukan pilihan kalah, dan2 tu jugak tukar pasukan.. start dari awal sampai habis FIFA, 3 kali ayue tukar pasukan. hehehe..

FyZa berkata...

wah! seronok nmpak..x taw nk komen apa pasal bola..keh3..

Janggel berkata...

Salam Nick... Tetiber aku pon dah tersokong SPAIN!!! Yahoooo!

amira berkata...

cmne pon Spain memang best..huhu~~

kiwi berkata...

hehe..ske la 2 dh menang...^^

reen_sofee berkata...

huhuhuhuh
sonok eaa?

NICK IRFAN berkata...

mizura=btol tu suruh paul je main.. hehe

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=tkut kena kipas plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=tu la cover2 jgk la... hehehe

NICK IRFAN berkata...

fatin aliya=xpe2 4thn lagi ada lagi...

NICK IRFAN berkata...

norain isyak=btol3!!! hehhehe

NICK IRFAN berkata...

nard=nape plak? akak minat dia ek?

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hehhehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hppy giler kak...

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! akak fans belanda ker?

NICK IRFAN berkata...

mr syazwan=hahaa mcm mne aku nk ambik gambr ketika aku melocat??? hehe

NICK IRFAN berkata...

ayue=eh! hahhahaha

NICK IRFAN berkata...

fyza=xpe2 hehehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=bkn ko sokong belanda ke dulu??? hhehee

NICK IRFAN berkata...

amira=btol3...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=btol3... happy!!!! hhahaha

NICK IRFAN berkata...

reen=yup!! hehehhe

AngahSayang2314 berkata...

wah sakan tul la adik nie bila spain menang hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe sy mmg fans spain dr dulu lagi..

ザ-sylver-shooter berkata...

yeehuu~!

NICK IRFAN berkata...

slyer=hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster