Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 13 Julai 2010

HEBATNYE PHOTOSHOP!! "part 4"

Ha! macam biasalah aku sambung lagi photoshop ni best plak tengok gambar-gambar photoshop rasa teruja plak? nanti ada masa aku nak try buat jugak la... eh! terlupa plak jom tengok photoshop seterusnya plak yer? hehe




aku suka gambar ni memang kretif giler!!!




peliknyer belakang badan dia ni....





wah! tangan sapa plak tu!!!




ni memang pelik! apa benda la ni....




wah! ada tangan dalam jari? hmm...



P/S=eh! untuk mengelakan kekeliruan yang maha kelam kabut semua gambar photoshop ni bukan aku yang buat yer? harap maklum... hehehehe ha! sebelum terlupa esok aku post gambar last punya photoshop ni...

32 ulasan:

annfrendly berkata...

hahah.. tetiba akak teringin nak edit gambar camni... tapi tak reti..

gambar yg no 2 tu cam dalam citer yang akak pernah tengok.. akak lupe name citernye.. tapi benda tu ada sayap.. dia makan manusia.. erkk seram..

no 1 tu memang paling kreatif.. nak shopping kepala..heheh

diriku berkata...

kna byk bljr lg ni nk gna photoshop..

NARDtheNERD berkata...

ada orang ingat adik yg edit ek?..hehehe~

cemomoi berkata...

suka tengok, nak buat takde masa la pulok

Cik SHiNJU berkata...

Wah...soping kapla..haha...
boleh pilih nak muke cemane erk... :)

Ann berkata...

geli dowhh

FyZa berkata...

gambar 1sst menakutkan la..tp pic2 suma nie mmg sempoi ah..

sahromnasrudin berkata...

salam perkenalan dan ziarah..hebat blog awak..follower je dah seribu lebih..tahniah dan syabas..entri pun cemerlang

zulkbo berkata...

salam..
memang menarik nick..
macam-macam idea orang ni..

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
akak dulu ada nak cuba photoshop tp x pandai laaa.

hans berkata...

gambar no 2 tu sempoi

sugar2 kapas strawberry berkata...

lama2 tgk rasa cm.arghhh mengarut je ni. ;DD

Cheqna berkata...

dik, rajin2kanlah belajar photoshop tu.. interesting gambar2 tu

:-)

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

sgt suka tp cm seram la plak

si para para berkata...

kreatif betol la..

NICK IRFAN berkata...

ann-eh! akak pnh tgk ke? tu la kak best kan klu dpat edit mcm ni? hehhee

NICK IRFAN berkata...

diriku=sama la mcm aku...

NICK IRFAN berkata...

nard=yup! ape nama dia tah? semalam dia komen...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=sama la... hehe

NICK IRFAN berkata...

kak yun=btol tu kak.... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=heheh btol3...

NICK IRFAN berkata...

fyza=heheh thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=btol 2...

NICK IRFAN berkata...

balqish=sama la kita kak... susah la nk buat...

NICK IRFAN berkata...

hans=eh! hehehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=ha! xkn kot? sob2...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=eh! btol ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

para=btol tu aku respek spa yg buat ni... hehe

NICK IRFAN berkata...

sahrom=thnzk bro!

AngahSayang2314 berkata...

perhhh nampak macam betul je.. angah pun macam terpedaya

NICK IRFAN berkata...

angah=sama la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster