Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 12 Julai 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP!! "part 3"

Sedihnyer dah habis pun piala dunia! hmm...macam mana aku nak post pasal bola dah? cadang nak post pasal piala malaysia plak nanti? ataupun EPL.. eh! hehehehe ha! ni ada lagi sambungan pasal photoshop jom la tengok kretif betol dorang ni.....




arghhh!!! ni menatang apa la agak-agak yer?





dah macam orang cacat dah aku tengok? ops! hehe





huh! macam labah-labah tu!!!





apa yang pelik kat laki ni?? korang dapat cam tak?






dia ni menang pelik! spesis apa la agaknyer



P/S=esok aku akan sambung lagi part akhir pasal photoshop ni... hehe

38 ulasan:

Yana@Nana berkata...

salam,amboi pelik2 sungguh.. n menakutkan pun ada.. hehe

Amirul Faiz Abd. Razak berkata...

Ko edit sendiri kah gambar-gambar tu?

FyZa berkata...

mak aii..mmg pelik tahap gaban dah gmbr2 suma nie..dpt mana nie nick oii

NARDtheNERD berkata...

gambar last tu...kepala kat buntut..hehe~

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

hahaha...pelik n scary...
kreatif...

reen_sofee berkata...

pelik gler weh!!
takut pon ade gamba gamba neh!

Loyar Lawa berkata...

eeeeee takutla x nk tengok

ice juliette berkata...

huk3..
xgeti nk uat cmtu..
cuz tka seram neok gmba2 cmni.. ngee~~

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

mcm ngeri je la pic nya hi3

tot tot kecik berkata...

salam..

wah wah..mana la dpt ni ek..huhu..

cane la leh dpt ilham wt mende2 pelik2 cmni..pape pn sume mmg cool..

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
akak rasa pics yg last tu ada unsur seni tu.

zulkbo berkata...

salam nick..
macam2 gambar yek..teknik
photoshop ni mmg baik jika tidak si alahgunakan..contoh mengainaya orang lain..wallahulam

Ann berkata...

seram akak menengoknyer....huduh bebenor

allyza abdullah berkata...

aish ape yg pelik gmbar laki tu? biase jew. cite la hehe lmbt catch up sket huhu

Lelaki Ini berkata...

chumel2!

Fyzal berkata...

hahaha.. lawak siot gmbr2 kat sini bro.. cam alien pun ada..

sugar2 kapas strawberry berkata...

teringin sgt nk blaja photoshop!

annfrendly berkata...

hahaha.. yang last tu memang pelikk...

NICK IRFAN berkata...

yna=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

amirul=eh! bkn la aku mne la reti..

NICK IRFAN berkata...

fyza=ade la kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=eh! tu la pasal... hehe

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=btol 2... hehe

NICK IRFAN berkata...

reen=btol2...;. hehehe

NICK IRFAN berkata...

loyar lawa=eh! mne ade seram pun kretif jer.... hehehe

NICK IRFAN berkata...

ice=eh! nk takut apenyer? biasa jer.. dorg kretif kan?

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=eh! hehehhee

NICK IRFAN berkata...

tot2=hebat kan dorg ni...

NICK IRFAN berkata...

balqish=yg last? kjab nk tgk balik..

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=tu la pasal... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehehe

NICK IRFAN berkata...

allyza=la.. x pasan ke? hidung dia lain sikit.... hehe

NICK IRFAN berkata...

lelaki=hahaha

NICK IRFAN berkata...

fyzal=tu la kretif terlbih dorg ni...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=sama la mcm sy jgk...

NICK IRFAN berkata...

ann=huh! hehe

AngahSayang2314 berkata...

hahahah kelakar bila tengok betul baru paham macam mana gamba tue???

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe no komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster