Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 27 Julai 2010

JIKA ISTERI BERSUAMIKAN PROGAMMER?

Ni e-mail kawan aku kasi tadi pagi? haha memang habis! mana kawan aku ni dapat aku tak tahu la? jom layan sama-sama cerita ni...




Kawan Kawan, Sebelum anda memutuskan untuk berkahwin dengan seorang "programmer" anda perlu pikir dengan semasak-masaknya dulu sebelum anda menyesal dikemudian hari. Ini adalah contoh daripada seorang isteri yang mengadu pada mengenai hubungan dia dan si suami, seorang PROGRAMMER setiap hari.

Suami : (Setelah balik lewat dari pejabat) "Selamat malam sayang, sekarang saya logged in."

Isteri : Abang ada beli tak barang yang saya pesan tadi?

Suami : Bad command or filename.

Isteri : Tapi kan ke saya dah call abang pagi tadi kat pejabat suruh abang beli!

Suami : Errorneous syntax. Abort?

isteri : Ish. Abang nih, takkan itu pon tak ingat? Hah..... Abang kata tadi dalam telefon nak beli tv? Mana dia?

Suami : Variable not found...

Isteri : Abang nih memang tak bole harap la. Bak kad kredit abang. Biar saya pergi belikan dan shopping barang dapur sekali.

Suami : Sharing Violation. Access denied...

Isteri : Abang ni tak sayang saya ke? abang lebih sayang komputer abang tu dari saya. Saya tak tahan la kalau macam ni selalu.

Suami : Too many parameters...

Isteri : Saya menyesal pilih abang sebagai suami saya. Harapkan muka je hensem.

Suami : Data type mismatch.

Isteri : Abang nih memang betul-betul tak berguna la.

Suami : It's by Default.

Isteri : Macamana pula dengan gaji abang?

Suami : File in use ... Try later.

Isteri : Kalau begitu, apa peranan saya disisi abang sebagai seorang isteri?

Suami : Unknown Virus. "


P/S=kesian si isteri kan? adoiyai.. hahahaha

38 ulasan:

cikWani berkata...

xleh kawin dgn programmerr... rosakkk.. haha.. :)

e.l.i.s.s.m.i.e berkata...

ai programmer you..hehehe.

Tupai Karan berkata...

haha jenis somi camtu... suh dia shutdown je (pegi tido).. lagi dilayan lagi merapu jadiknya..

nick sorry kak lama tak jengah sini.. bz la sket hehe

Latest Post : ~CARA UNTUK TRAFIK MENDADAK NAIK!

mida berkata...

hahaha...
cm tue ta na r kawen nan programmer law gini crenyer..

asliner berkata...

sbo je lar dpt laki gini..huhu

lavea berkata...

haha sanggup dia kate isteri dia 'unknown virus'...ish..ish..ish

Ann berkata...

haha unknown virus...cian btul dpt hubby cmni

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

hahaha sian bini dia ohhh malang

MuNie berkata...

hukhuk. kalah kami di situ. :(

Syazwan VL berkata...

hahahaha....gila kentang kalo ade laki yg branie jawap camtu kat bini dia der......ehehehe....betul punya unknown virus!

penaberkala berkata...

adoyai, ada gak laki camtuh
klu isteri panas baran, rasa lama dah kena ketuk

senandung semalam berkata...

haahahhahaahhahahahahhahahahha....

hans berkata...

hahahaha
dulu aku penah baca dah nih
gila ayat2 dia kan
hahaha

P/S : Rajnikanth Nak Datang Malaysia? Biar Betul?? Nak Kena Pergi Jumpa Nih!

♥ HanNa ♥ berkata...

hehe..
memang klakar..

zulkbo berkata...

salam nick..
ha ha..mmg lawak
type apa virus isterinya tu..
malwares la kut..hu hu

NICK IRFAN berkata...

cik wani=btol3... hahaha

NICK IRFAN berkata...

elisme=ops! haha

NICK IRFAN berkata...

tupai karan=patut lama x nmpk akak?

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehehe btol 2.

NICK IRFAN berkata...

mida=no komen! hehehe

NICK IRFAN berkata...

lavea=tu la pasal... sian...

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe btol3...

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=btol3... sian...

NICK IRFAN berkata...

munie=kalah ape???

NICK IRFAN berkata...

syazwan=hahaha btol3...

NICK IRFAN berkata...

penaberkala=btol jgk...

NICK IRFAN berkata...

sensung semalam=hhehehe

NICK IRFAN berkata...

hans=tu la pasal... sian bini dia...

NICK IRFAN berkata...

hana=hehe btol3...

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=btol 2! kena pakai kaperskry la nmpknyer.. hahaha

Ietams berkata...

memang bahaya kalu macam ni..

AngahSayang2314 berkata...

ye la cian si isteri kena bakai dwi bahasa la jawabnyer hehehe

NICK IRFAN berkata...

ietams=btol 2...

NICK IRFAN berkata...

angah=btol tu kak sian...

si para para berkata...

haha macam macam...
tu tak kawin dgn pembaca berita lagi tu..

annfrendly berkata...

hahaha.. kelakar betul.. naya aje kalau betul-betul jadi.. tensen dibuatnya

NICK IRFAN berkata...

para=btol2 klu pemberita? hahaa xthu la pot pet2 je 24jam.. haha

NICK IRFAN berkata...

ann=hehehe tu la mcm2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster