Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 24 November 2010

AWARD

Salam.. hahaha aku dapat lagi award!! allhamdulilah... ada dua award dari dua orang yang pertama datangnya dari mida buchux blog dia best apalagi terjah la nanti!! ha! thankz mida!! terharu dapat award dari dia sebab aku salah sorang dari follower dia...






award ni plak datangnya dari Gadis Kampung blog dia pun amat menarik jom terjah!! bestnya hari ni dapat banyak award! thankz semua nanti kasi la lagi!!!! haha


firstly , write 5 interesting facts about the person who give you this award .
= cantik!
=baik
=funny
=happy gudlucky
=cute!
=peramah hehe

secondly , persone to be tag .(macam biasalah aku bagi orang yang komen entry lepas)

=kak nard nerd
=kak jemari seni
=zuriey
=raji
=tukang kata
=aqish
=kak shinju
=faiz farish
=hans
=amirah zawani
=suria
=bena


=jangan lupa ambik kedua-dua award ni yer!! hehe=


P/S=lepas ni harap-harap ada orang kasi aku award lagi? best kumpul award ni? rasa macam orang terkenal plak? hehe

28 ulasan:

hans berkata...

hahahahaa
bagus2

P/S : Blog Pilihan Malaysia 2010 - Jom Senaraikan Blog Pilihan Anda

Raji and Yeen berkata...

yezza yezza
i saw my name on it~
hohoho

. berkata...

wahhhh,,ramai org sayang kat nick la :D

Cheqna berkata...

Terkenal adik Nick ni..hehehe..

tahniah ye..

:-)

Unknown berkata...

wah..banyak nyer ko dapat award eh..
hehehhe...aku nie dulu slalu dpt award..tp xrajin buat award...last2 xdapat da :P

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Asik dpt award jer dia eh..
Tahniah... :)

Abu Uwais berkata...

wah wah wah....

miss dayana berkata...

wahh..lame tul x menjengah blog ini..huhuhuhu... bgs2 dpt award:):)

MR. SYAH berkata...

wah byk dpt award.. tahniah2..

one2paii berkata...

wahh..mesti lu dapat banyak duit sebab bnyk dapat award..meh belanja gua meh..meh la..hahah

- zuriey - berkata...

tq..baru je buat post dapat award dari nick semalam..banyaknya award dia..congrates

zulkbo berkata...

salam Nick..
ermmm...selalu meriah
dan gemilang blog anda..
tahniah..

Asmi Asmidar berkata...

hee..welcome.:)) .

Unknown berkata...

hans=hahahah

Unknown berkata...

raji=ambik2...

Unknown berkata...

TK=awak syg x? wakakakaka

Unknown berkata...

cheqna=hehe

Unknown berkata...

nas=oh... xpe2 nnt aku kasi ko plak?

Unknown berkata...

shinju=hehehe thnkz!

Unknown berkata...

jey=huh?

Unknown berkata...

dayana=lama x nmpk?

Unknown berkata...

syah=thnkz!

Unknown berkata...

one2pai=boleh aku belanja ko bayar la? hahaha

Unknown berkata...

zuriey=sila ambik2...

Unknown berkata...

zulkbo=huH! thnkz!

Unknown berkata...

mida=hehe

::FAIZ:: berkata...

Tq sbb bg Award.......

Unknown berkata...

Fazi=ok2... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster