Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 11 November 2010

10 VIDEO MENARIK!!!

Salam...kali ni aku nak berkongsi 10 video menarik yang aku suka! korang nak tengok jugak boleh klik kat bawah ni....



1.pertma aku nak tunjukan 1 video serius sapa yang tengok mesti takkan bawak kereta laju-laju lagi dan aku sekarang faham apa makna tali pinggang keledar! aku tengok pun insaf jugak sedih pun ada korang nak tengok tak? tapi aku tak dapat nak letak video tu dalam blog jadi aku kasi je url korang tengok la... "INGATLAH ORANG YANG TERSAYANG"

2.yang ni plak video orang nyanyi tapi bila aku tengok mesti ingat zaman masa aku sekolah dulu? hahaha dan yang paling best lirik lagu ni slumber jer! haha "LAGU SEKOLAH YANG TAK BOLEH BLAH"

3.yang pun agak melucukan! memang kelakor giler! aku tengok ulang-ulang kali tak jemu pun sebab memang kretif dan lawak la sapa yang buat video ni! aku rasa lirik yang spontan jer.. haha ni yang CLIMB IN THE WINDOW(de storm) ada lirik di nyanyikan oleh 1 penyanyi kalau tak salah aku? dan ni plak yang asal punya"CLIMB IN THE WINDOW"

4.ni pun best jugak semua kejadian yang agak lawak berlaku di dalam live kat tv senang cerita klik je "LAWAK PEMBACA BERITA"

5.Ni plak kalau orang yang akan menduduki exam boleh la try? hahaha gurau je jangan buat ye tak baik tengok boleh la.. "SMART GUY"

6.kalau aku jadi mamat dalam video ni semua gambar makanan kat tepi jalan aku buat jadi betol? hehe "MAGIK BURGER"

7.Ni video paling hantu paling kesian aku tengok nak takutkan orang sekali dia yang kena balik? hehe "SILAP PRANK"

8.ni plak video kalau tengok kena pikir banyak kali jugak sebab nak kata tak masuk akal? entahlah memang ajaib "OPTICAL ILLUSION"

10.yang terakhir aku tertarik bila tengok video ni dorang buat ice dalam masa beberapa saat je! perghh!! "HOT ICE"


P/S=tara.... itulah 10 video yang ada dalam laptop aku? tapi nak siar dalam entry tak boleh masuk? jadi aku kasi je terus dengan url sekali saja nak kongsi dengan korang ha! nanti aku bagitahu lagi video yang menarik untuk korang...

30 ulasan:

BENA berkata...

igt ade vdeo sekali . heeee~ no 1 tu bes . tacing jap . huuuuu~

penah tgk langgar kereta . sampai tacing 1 hari bena. heee~

MR. SYAH berkata...

aduh xleh tgk sbb internet lmbt.. heheh..

Ann berkata...

smpt tgk 4 vid jer....no 4 lah plg kelakar.....hehe

tot tot kecik berkata...

salam..


tot nk tgk..tp kn skang ni kul 4 da..bkn 4 petg tau..jd tot bca je dlu..nnt tgk vdeo laen..ehehe aci x..??



senyum selaluuuu :)

NARDtheNERD berkata...

malas nya nak bukak satu2 dikk.
:P

- zuriey - berkata...

ala takleh nak buka..huhu

FyZa berkata...

waaaa tenet slow bangat...tension..x bleh nk tgk..sobs..grrrr

hans berkata...

xdapat tgok
streamyx buat hal 2 hari nih
lembab gila

P/S : Antara Jenis - Jenis Katak Yang Paling Unik Di Dunia

one2paii berkata...

hhaha..yg no 4 mmg lawak..

Asmi Asmidar berkata...

rajinnyer. .fonink nak tengok satue niy.haha

AngahSayang2314 berkata...

alamak nak tegnok tapi tenet low...

. berkata...

yg pasal seatbelt tu sedih kan..
tp saya still tak insaf jgk..HAHA

Pak misai buat road block br lah tehegeh2 nk pakai..

Rina Rossoneri berkata...

1.iklan seat belt paling touching n sweet...deep meaning..

2.Gila lawakkkkk.apsal selama ni xpenah tau..

3.haha 'hide ur husband'..

5.Gila bijak..

6.nak g jepun lah nak carik mamat tuh.

Seri berkata...

komen dulu baru tengok video. =)

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

woooo lama tak ziarah kat sini dah ketinggalan banyak ni... maaf sibuk sikit kebelakangan ni

adoiiiii suka tengok no 4 tu

no 6 tu apasal plak mamat tu....

Unknown berkata...

bena=hehe yup! mmg touching kan? rupanya tali pinggang ibarat pelukan keluarga..

Unknown berkata...

syah=oh.. xpe2...

Unknown berkata...

ann=yup! smua belaku spontan kan?

Unknown berkata...

tot=oh.. ok jer... :)

Unknown berkata...

nard=heheh xpe2...

Unknown berkata...

zureiy=nape?

Unknown berkata...

fyza=xpe2... nnt cuba lagi... hehe

Unknown berkata...

hans=aik! oh...

Unknown berkata...

one 2pai=hehehehe

Unknown berkata...

mida=tgk2 1 per 1... hehe

Unknown berkata...

TK=hehehe tp rupanya ada mksud belt tu... pelukan keluarga,,

Unknown berkata...

angah=oh... hehhee

Unknown berkata...

rosoener-thnkz sbb tgk semua! :)

Unknown berkata...

seri=huh! hehhehee

Unknown berkata...

afzainizam=hehehe thnkz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster