Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 29 November 2010

GAMBAR LAWAK TENTERA

Salam... kali ni aku nak letak gambar-gambar yang lawak semua berkenaan pasal tentera! hehe aku harap nanti jangan ada tentera yang saman aku plak? sebab aku letak gambar ni hanya untuk tujuan hiburan saja bukan nak memburukan sesiapa.. harap maklum









P/S=apa macam lawak tak? haha ok! nanti aku letak gambar lain plak? hehe

38 ulasan:

mr.syazwan berkata...

tak berapa lawak

nak lagi lawak..

yg boleh terkeluarkan anak tekak ni

hahahaha

mira_nas berkata...

haha.. yang last sekal tu.. kalau tak bulat merah.. tak perasan kot

hans berkata...

hahahaha
seluar tertanggal tu lucu

P/S : Nak Ambil Aku Kau Lupa! Bila Tiba Bab Duit Cepat Pula Kau Ingat! Hahahaha!

Asmi Asmidar berkata...

tentera mmg suke tunjuk bontot ker. .??anyway nick, lawak2 gak. .tapi igt gak tentera niy pling berjasa.:))

EmanTheHalia berkata...

serius bro aku buat hehe nanti aku buat gi. haha weyh pegang gitar x leh bla!

Raji and Yeen berkata...

hahaha yg nih baru btol2 real ;D

Cik SHiNJU berkata...

Astaga...smpai terlucut suar dia... :p Lawak..suke2... :D

EmanTheHalia berkata...

nick ko bace ni. http://bilatergigithalia.com/2010/11/26/kaitan-gravatar-pengguna-blogspot/ sebab aku tgk ko komen x de pic.

mie berkata...

we want more!!!
we want more..
hehehee

Scha Nazri berkata...

nak gambar lagi. wee~

MR. SYAH berkata...

hahah... mcm2...

Anati Soki berkata...

yg laki skali tuh.. ahahah

terokai seni berkata...

malu la doranggggg

Ann berkata...

hehe malu la kalo askar2 tgk ni..

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

kah kah kah...

. berkata...

yg bab seluar tertanggal tu paling kelakar :D

hans berkata...

cpat update pic gambar lagi lucu plak
hehehe

P/S : I Follow You! You Follow I Balik Yer! Kalau Tak Follow Balik Dikira Angkuh, Sombong Dan Bongkak! Habis Bagaimana Dengan Kamu Yang Memaksa Orang Itu?

one2paii berkata...

haha..gua pun suke yang last sekali..hehe

Unknown berkata...

wan=coming soon

Unknown berkata...

amira=haha kena tgk lama2...

Unknown berkata...

hans=hahaha

Unknown berkata...

mida=sy x kata awak yg kata... ahha

Unknown berkata...

eman=hahaha

Unknown berkata...

raji=-hahaha

Unknown berkata...

yun=hahaha

Unknown berkata...

eman=nnt aku try buat thnkz eman!

Unknown berkata...

mie=nnt aku letak lagi...

Unknown berkata...

zana=ok2...

Unknown berkata...

syah=haha

Unknown berkata...

ananti=hehehe

Unknown berkata...

cemomoi=hahaha

Unknown berkata...

ann=hehehe

Unknown berkata...

alimaz=hehhee

Unknown berkata...

YK=hahaa

Unknown berkata...

hans=rilex2...

Unknown berkata...

one2pai=hehehe

annfrendly berkata...

hahahaa.. tentera pakai beg sandang tepi.. adeh.. kelakar..

Unknown berkata...

ann=hehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster