Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 20 November 2010

GAMBAR LAWAK GILER!!

Salam.. kali ni aku nak siar gambar-gambar yang korang tengok mesti ketawa sakan ni! hahaha aku pun dah tak tahan ni sakit rahang? ok! dah sedia? tengok la gambar-gambar di bawah ni... layan.... (berat tak loading gambar dalam entry ni? percubaan aku letak gambar besar kalau lambat loading lepas ni aku letak gambar kecik semula)




1.ni salah 1 cara untuk membersih peti ais bila ais yang beku telah tebal! aku tak pernah cuba lagi nanti nak try la kot? hahaha


2.kalau jejantas macam agak-agak korang nak guna tak? aku sah takkan guna walau terdesar sekali pun? sebab cuba tengok nak kena lompat tu!!! baru sampai ke tangga 1 lagi....


3.ni kejam sangat ni! agak-agaklah kesian mamat tu? hehe


4.punya kedekut nak beli battery ke? sanggup gunakan syiling agak-agak boleh hidup ke radio tu? hahaha



dan yang terakhir sekali memang aku atak boleh tahan.... nak tengok?
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
=========
=======
=====
===
==
=


Jeng jeng jeng...!!!
5.ni kalau ada kecemasan macam mana nak telefon bomba? polis? ambulans? aku silap nampak ke? atau memang no ada banyak tu jer? hahahahhahaahhahahaha



P/S=amacam ok tak gambar kali ni? ha! gelak-gelak jugak simpan sikit nanti aku siar lagi gambar-gambar yang menarik..

26 ulasan:

BENA berkata...

hahaahahahaha . sengal nye gamba .


agaknye tpon tu .
1= polis
2=bomba
3= hospital


haaa kan kan . mane lah tau kan kan. HAHAhAHAHA

Fello Ariza berkata...

huh?

1, 2, 3 je nombor?

nk tlefon sape\..

haha

Lelaki Ini berkata...

huhuh..
kelakar habis!

Ann berkata...

no 1 tu..rosak peti n iron cmtu.....

hans berkata...

hahaha
suka gambar orang nak lari tu
kehkehkhe

P/S : Pandangan Peribadi Aku Berkenaan Filem 2 Alam Yang Aku Belum Tonton

MiMiEy :) berkata...

hahahaha.

mmg lawak.
yg tpon 2, mcm mana nak kol?
3 no jer ada.
hahaha

Munirah Ismail berkata...

ok fine.gamba last tuh harus tukar nombor kecemasan jadi 333 instead of 999..hehehe

mR.sYaH berkata...

nk tepon saper2 xlps.. hahah..

::FAIZ FARISH:: berkata...

haha lol

m!da BucHuxX berkata...

ouh keyh. . yg last tue mmg lawak. .emergency no dial999. .yg ade 123 .hahaha

hacimun berkata...

best laa streka nuhh.nak beli lah heheh

hans berkata...

meh layan entry ni plak
lagi lawak

P/S : Video Dr. Rozmey Hampa Dengan Kutipan Filem 2 Alam Sangat Lucu Dan Kreatif

NICK IRFAN berkata...

bena=ha! btol jgk... hahhaa

NICK IRFAN berkata...

fello=tekan 1 no trus boleh kol agaknyar? hahaha

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=haha

NICK IRFAN berkata...

ann=terbakar nnt... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=sian tgk? haha

NICK IRFAN berkata...

mimiey-tu la mcm mana la agak2...

NICK IRFAN berkata...

munirah=hahaa

NICK IRFAN berkata...

syah=dapat tgk je la.. hehe

NICK IRFAN berkata...

faiz=hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=tu la dial 123 je kot? hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=kjab...

NICK IRFAN berkata...

haciomun=hehehe

rossoneri berkata...

dia suh dial 999 for blablablab...
tapi ada nombor 123 je...
spatutnya tulis lah '1 for bomba' or wuteva...negara manalah yg buat tuh

NICK IRFAN berkata...

rossoneri=tu la pasal ada 3 nombor jer? pelik bebenor..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster