Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 4 November 2010

NAK TENGOK HANTU TAK? "part 4"

Salam... kali ni aku beri amaran siap-siap sapa yang lemah semangat jangan tgk video ni ye!! ha! bagi slow sikit volume korang tu! hahaha hantu apa plak kali ni? apa-apapun memang agak seram..




video



P/S=aku pun tengok video ni sekali je lepas tu kalau nak tengok lagi sekalipun volume bagi slow sikit ha! kalau korang perasan last sekali lepas dia mengilai dia kata "masuklah" hehehe ha! apa pendapat korang? rasanya kali ni hantu ke?

29 ulasan:

Jemari Seni berkata...

Dik banyak betol hantu dlm blog kamu nih! serem hihihihiihihi
Aisey tak dpt tgk la... takpe balik kang harus tgk.

|-sw33t-dream-| berkata...

baiklah...
sy ikut saranan nick...
sy takkan tgk video nie..
disebbkan lemah semangat...
kui3x..
sy serious nie...

Cik SHiNJU berkata...

Alahai Irfan..
akak dah seram sejuk ni..
nyesal tgk..huhuh..
malam ni tido ngn mak..lalala :S

Cheqna berkata...

sebab adik dah bagi warning, akak tengok dengan ekor mata je..so tak de kesan..hahaha

:-)

kiwi berkata...

irfan..awk x tkut ke nti mlm2 hntu2 kt blog ni cri awk..haha

FyZa berkata...

nick..apasal rajin post pasal hantu ja neh..dah la arie khamis hari nie..sobs..

MRV berkata...

hehehe...kalau pengalaman aku la..kalau pontianak tak ketawa mcm tu..kalau pontianak yang real dia akan menjerit panjang dan nyaring dan kadangkala akan menangis mcm bayi..

etuza berkata...

salam nick..
seram jualah bila lihat cerita ni..

rossoneri berkata...

xapolah..baru saat ke 9, tetiba xada kekuatan pulak nak tgk..hahahah

echah mashuri berkata...

opsss...xnk bukak!huhuhuh...tkottt

Fello Ariza berkata...

cepat lemah smngat tgok mende2 mcm nih..

T_T

Azza Zahra berkata...

Nick, aza nak tgk.
Tapi bukan mlm neh. huhu.
Bila baca komen2 ats neh,
macam nak tgk tapi mlm neh
aza tido sorang, so takot. Fuu

- zuriey - berkata...

alahai hantu lagi

Azza Zahra berkata...

Dah tengok
Err~~ @__@

NICK IRFAN berkata...

jemari=hehehehe nk buat mcm mne sy obses plak dgn hantu? hehehe

NICK IRFAN berkata...

sweet dreams=yup! klu lemah semnagat jgk tgk la... tp klu nk thu ape dia try la tgk... hehehe

NICK IRFAN berkata...

shinju=ops! sory ye kak... :)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hehehee btol3.. klu takut jgn tgk klu nk thu tgk2 la.. tp slow volume...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=x tkut rasanya... dh biasa... hehehhehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=entahlah kak tetiba rasa minat plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

MRV=ko pnh jmpa ke??? cte la sikit kt mne?

NICK IRFAN berkata...

etuza=hehehehe

NICK IRFAN berkata...

rossoneri=nampak x pontianaknyer?

NICK IRFAN berkata...

echah=hehehe tp klu dh berani sikit tgk la... hehehe

NICK IRFAN berkata...

fello=hehhee jgn risau xla seram sgt...

NICK IRFAN berkata...

azza=nnt try la tgk... hehe

NICK IRFAN berkata...

zuriey=hehehhee

NICK IRFAN berkata...

azza=nape plak?

aizatjohar berkata...

skrg ni ramai org jadi hantu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster